Herlitz Romania isi gestioneaza afacerea cu ERP, BI si WMS de la Senior Software

Reprezentanta din Romania a concernului german Herlitz a ales sistemele integrate SeniorERP – pentru managementul resurselor companiei, SeniorWMS – pentru gestionarea si automatizarea depozitelor si SeniorVisualBI – pentru analiza si raportare avansata.

sigla senior software“Cresterea activitatii companiei impunea eficientizarea proceselor de lucru existente, uneori chiar crearea de procese noi, adaptate la cerintele pietei, iar pentru a reusi acest lucru aveam nevoie de un software eficient si flexibil. Senior Software a fost furnizorul care a inteles foarte bine nevoile noastre si ne-a oferit cea mai buna solutie din punct de vedere calitate/pret. Sistemele sunt dezvoltate pe o tehnologie noua, avand posibilitati multiple de personalizare si dezvoltare. Cateva dintre beneficiile pe care le-am obtinut in urma implementarii sunt: operarea simplificata, reducerea erorilor umane, trasabilitate, securitatea datelor, un sistem de raportare eficient.”
A declarat domnul Mihai Muresan, Director IT Herlitz Romania.

Sistemul ERP a facilitat comunicarea intre sediul central si punctele de lucru ale companiei, a permis stabilirea unor politici comerciale detaliate in relatia cu cei peste 1500 de clienti si a dus la imbunatatirea modalitatii de gestiune a preturilor produselor Herlitz. In plus, integrarea tehnologiei EDI (Electronic Data Interchange), a dus la obtinerea de mari economii de timp, eliminarea erorilor cauzate de manipularea documentelor si implicit reducerea costurilor.

Implementarea SeniorWMS a permis organizarea mai eficienta a depozitului si a activitatii angajatilor, optimizarea procesului de picking si obtinerea unei imagini de ansamblu asupra intregului spatiu de depozitare.

Solutia Business Intelligence utilizata anterior a fost inlocuita cu SeniorVisualBI, un sistem usor de folosit chiar si pentru utilizatorii non-tehnici, care le permite sa isi extraga rapid informatiile relevante privind indicatorii cheie ai afacerii, precum: vanzarile, aprovizionarea sau aspectele financiar-contabile.

close-link
close-link
close-link
close-link