Senior Software anunta disponibilitatea solutiei Logistic Vision Suite de la Mantis

Senior Software extinde parteneriatul cu Mantis Informatics, lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei si introduce in portofoliul propriu Logistic Vision Suite (LVS) – o suita de solutii ce integreaza o varietate de componente si instrumente software de executie si control in cadrul lantului logistic.

sigla senior software“In ultimii ani piata din Romania s-a maturizat intr-un ritm accelerat, iar competitia este acerba si prezenta in toate domeniile. Insa in contextul cresterii concurentei marjele de profit au de suferit, iar companiile sunt nevoite sa gaseasca noi metode de reducere a costurilor de operare, fara a afecta calitatea relatiilor cu clientii. Astfel, ca parte a strategiei Senior Software, am decis sa extindem parteneriatul cu Mantis pentru a oferi companiilor din Romania noi instrumente software pentru optimizarea si reducerea costurilor operationale. Solutia Logistic Vision Suite are la baza know-how-ul acumulat in urma a peste 600 de implementari la nivel international, si pune la dispozitia managerilor fluxuri de lucru eficiente, validate in piata, asigurandu-le acestora un avantaj in plus in fata concurentei.”
Daniel Toma, Director General Senior Software.

“Mantis, cu o prezenta de peste 10 ani pe piata din Romania, este lider local in domeniul celor mai noi tehnologii WMS, filiala romaneasca demonstrand angajamentul nostru in aceasta piata strategica. Stim ca o prezenta de succes intr-o tara inseamna cunoasterea in profunzime a nevoilor si particularitatilor pietei respective. Astfel, pentru a ne consolida pozitia, am ales Senior Software ca partener in Romania datorita vastei sale experiente. Prin intermediul Logistic Vision Suite, clientii Senior Software vor avea acces la o solutie SCM de top si vor beneficia de avantajele unei platforme foarte performante, care se adapteaza cu usurinta la nevoile fiecarei companii.”
Faidon Daskopoulos, International Director Mantis Informatics.

Ajunsa la cea de-a treia generatie, Logistic Vision Suite este rezultatul unei investitii de peste 8 milioane de euro si 18 ani de cercetari in domeniul logisticii si integreaza tehnologii de citire a codurilor de bare, frecvente radio si de manevrare automata a materialelor (Pick-by-light si Pick-by-voice).

close-link
close-link
close-link
close-link