Ideal FoodPack: “Sistemul ERP imi ofera multe date la indemana si ma ajuta sa cunosc mai bine afacerea”

Ideal FoodPack, producator de solutii de ambalare pentru industria alimentara si HoReCa, a obtinut beneficii majore folosind sistemul SeniorERP de la Senior Software. Compania si-a solutionat provocarile de business si, in prezent, are acces la date corecte, actualizate in timp real, cu ajutorul carora tine sub control costurile si traseaza directiile potrivite de business.

Ideal FoodPack, producator de ambalaje pentru alimente si bauturi, foloseste SeniorERPsoft ERP pentru managementul resurselor, de la Senior Software, care ii ofera o imagine mult mai clara asupra businessului si ii permite sa realizeze un management al costurilor mult mai eficient.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 3,5 milioane de euro, Ideal FoodPack are o fabrica in Reghin si este singura companie din Romania care dispune de echipamente speciale pentru a produce anumite tipuri de ambalaje de carton, ce au o amprenta de carbon mult mai redusa. Producatorul a decis sa implementeze SeniorERP, deoarece avea nevoie de un soft performant care sa ii permita sa solutioneze provocarile de business si sa sustina dezvoltarea afacerii.

Am avut prezentari de la patru furnizori de solutii software de ERP, iar dupa ce am analizat pragmatic lucrurile, am constatat ca sistemul SeniorERP oferit de Senior Software se potriveste cel mai bine nevoilor noastre de business.

Ca manager, pot spune ca daca nu implementam SeniorERP, aveam foarte mult de pierdut, mai ales pe viitor. Nu poti sa scalezi afacerea daca nu ai un astfel de sistem […] Tinand cont de functionalitatile sistemului SeniorERP si de proiectele pe care le avem in plan, preconizam ca in urmatorii doi ani vom atinge o cifra de afaceri de aproximativ 13 milioane de euro.

logo ideal foodpack comunicat iunie 2023
Laszlo Baruch
CEO - Ideal FoodPack

Beneficii

Profesionalismul echipei Senior Software, alaturi de feedbackul companiilor care utilizau deja SeniorERP, sunt cateva dintre aspectele care au determinat echipa Ideal FoodPack sa inceapa colaborarea cu acest furnizor.

Odata cu utilizarea sistemului SeniorERP, Ideal FoodPack a automatizat procesele de business si, in prezent, isi gestioneaza integrat operatiunile si resursele din companie. In plus, producatorul a obtinut multiple beneficii, precum:

Operativitate crescuta in activitatile de zi cu zi

Acces rapid la informatii corecte si detaliate, actualizate in timp real

Management eficient al stocurilor si al resurselor din productie

Gestionarea optima a datelor si documentelor de natura financiar-contabila

Control si vizibilitate sporita asupra intregii afaceri

Posibilitatea de a stabili rapid directiile de business potrivite

beneficiile oferite de soft erp seniorerp in cadrul ideal foodpack

Prin rapoartele pe care le obtinem cu SeniorERP, putem observa mult mai repede anumite lucruri, putem vedea clar care este situatia in companie si, prin urmare, sa reactionam imediat oricand este necesar. […] Un aspect extrem de important in ziua de astazi este cost managementul. Este esential sa nu scapi din frau costurile. Prin urmare, este foarte important faptul ca dispun de un soft care ma ajuta sa vad in fiecare zi cum stau lucrurile, sa urmaresc niste costuri, niste consumuri, sa observ, dintr-un click, cat la suta dintr-un produs reprezinta costul materiei prime sau care este randamentul produselor.

- a specificat Laszlo Baruch, CEO - Ideal FoodPack.

Despre Ideal FoodPack

Ideal Foodpack produce si distribuie ambalaje pentru alimente si bauturi, atat din plastic, cat si din materiale biodegradabile. Compania realizeaza boluri de ciorba, cutii pentru alimente si fructe, capace din carton pentru bauturi calde si multe altele. Printre produsele realizate se numara si o solutie unica monomaterial, respectiv paharele cu capace eco-friendly. Compania detine in prezent o fabrica de 5.000 mp in Reghin, unde poate produce lunar ambalaje in valoare de 1,5 milioane euro. Produsele Ideal Foodpack sunt comercializate atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link