Functionalitati suplimentare ale sistemului WMS

Cross Docking


In sistemul WMS sunt incluse capacitati avansate de transbordare. Marfurile primite pot fi comparate cu comenzile anumitor clienti cu ajutorul unor atribute de stoc dedicate.

Task Manager


Este un instrument puternic ce automatizeaza activitatile din depozit cu ajutorul unor algoritmi specifici si configurabili. Acest modul permite crearea, executarea si urmarirea de sarcini (task-uri) de put away, replenishment, picking, ambalare si incarcare. Sistemul permite gruparea task-urilor in liste pentru gestionarea facila a acestora.

Instrumente de Personalizare


Sistemul dispune de o serie de mecanisme unice de personalizare ce permit administratorilor sistemului sa adapteze WMS-ul la nevoile fiecarui client:

Visual logistics scenario builder – instrument grafic tip drag & drop dedicat pentru proiectarea fluxurilor de lucru specifice – algoritmi de put-away, picking, replenishment etc.

Logistics link manager – permite interfatarea cu alte sisteme precum ERP, MES, TMS, MRP

Software development enabler – biblioteci API ce permit folosirea limbajelor Microsoft.NET pentru a extinde functionalitatile sistemului prin mecanisme de tip “software-exit’’ sau “event-handler”

Custom reports builder – instrument pentru crearea de rapoarte suplimentare bazate pe “Crystal Reports”

Windows forms designer – instrument care permite crearea si modificarea ferestrelor aplicatiei desktop

RF menu designer – permite costruirea ecranelor terminalului mobil personalizat in functie de nevoile fiecarui clinet, grup de utilizatori sau utilizator in parte

Raportare si urmarire KPI


Exista un numar suficient de mare de rapoarte pe care sistemul le include ca functionalitati de baza. Arhitectura “open” a sistemului permite insa utilizatorilor instruiti corespunzator sa-si genereze propriile rapoarte personalizate.

Notificari si Alerte


Permite utilizatorilor sa-si defineasca “interesul” pentru alerte operationale specifice, precum si modalitatea de a fi notificati de catre sistem (e-mail, mesaj pop-up etc).

Sisteme de automatizari in depozit


Sisteme de lumina orientata – prevazute in diferite configuratii, cum ar fi Pick-to-Light, Pick-to-Cart, Put-to-Wall, Sort-to-Light pentru automatizarea operatiunilor de ridicare si sortare

Sisteme dirijate prin voce – transmiterea instructiunilor prin voce pentru a maximiza acuratetea operatiunilor de picking, fie prin configurari standard tip Pick-by-Voice fie printr-o configurare imbunatatita, multi-modala de directionare a vocii, unde instructiunile vorbite in combinatie cu utilizarea ecranelor tactile duc la o imbunatatire semnificativa a productivitatii

Sisteme automatizate de stocare si recuperare AS / RS – Un middleware (WCS) care integreaza sistemul WMS cu diverse sisteme automate de manipulare a materialelor, cum ar fi Miniloads, Shuttles / Carousels, Pallet Stacker Cranes, Sorters, Cutting Machines etc.

Functionalitati suplimentare ale sistemului WMS automatizari depozit

Integrare sistem RFID


Utilizeaza tehnologia RFID pentru a capta si colecta informatii in operatiunile de inventar de intrare si de iesire din depozit.

Vrei sa afli mai multe detalii despre solutia WMS? Solicita o demonstratie personalizata!

close-link
close-link
close-link
close-link