Senior Software anunta disponibilitatea celei mai noi versiuni a sistemului CRM

Cea mai noua versiune a sistemului CRM de la Senior Software marcheaza trecerea de la sistemele CRM traditionale, bazate pe liste si inregistrari, la sistemele CRM moderne, orientate catre optimizarea proceselor de business si mobilitate.

SeniorCRM Enterprise 2013 are o interfata care reinventeaza experienta utilizatorului si ajuta la cresterea productivitatii angajatilor prin reducerea timpilor de operare si concentrarea eforturilor pe activitatile cu valoare adaugata pentru companie.

CRM online

“Orice afacere este formata din procese, dar pentru ca majoritatea sistemelor informatice sunt orientate pe inregistrari de date, liste si documente, atunci capacitatea unei companii de a-si implementa, monitoriza si optimiza procesele depinde de flexibilitatea sistemului respectiv. Noua versiune de CRM pe care o propunem clientilor nostri are la baza conceptul de proces, sau flux de lucru, usor de creat si ajustat pentru nevoile fiecarui departament, fiecarei afaceri si fiecarei industrii in parte. Acest aspect le permite managerilor sa identifice rapid problemele care apar si sa le corecteze fara efort, iar angajatilor sa fie mai productivi si mai eficienti.”
Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

close-link
close-link
close-link
close-link