Senior Software lanseaza SeniorWMS – componenta de baza in managementul lantului logistic, destinata gestiunii depozitelor

Senior Software anunta lansarea SeniorWMS, solutia dedicata gestiunii depozitelor care automatizeaza toate activitatile si fluxurile de lucru specifice. Sistemul WMS utilizeaza cele mai noi tehnologii de manipulare a marfurilor (coduri de bare, terminale mobile wireless, picking pe baza de indicatori vizuali, voce sau frecventa radio) asigurand o acuratete de 100% in trasabilitatea marfurilor, in conformitate cu ultimele reglementari internationale. SeniorWMS, alaturi de solutia SeniorFMS pentru gestionarea flotei auto, face parte din suita SCM destinata managementului lantului logistic: aprovizionare, stocare si livrare.

wms romaniaUn alt beneficiu important pe care il ofera sistemul SeniorWMS este adaptabilitatea la cerintele legislative cu privire la trasabilitatea produselor, cea mai noua reglementare in acest domeniu fiind cea anuntata de catre Comisia Europeana, prin Regulamentul de punere in aplicare nr. 931/2011, care va intra in vigoare incepand cu 1 iulie 2012. Acesta stabileste noi reguli pentru trasabilitatea alimentelor, iar sistemul WMS de la Senior Software ofera companiilor toate instrumentele necesare indeplinirii acestor cerinte: etichetarea (cu o imprimanta termica), scanarea cu dispozitive cititoare de coduri de bare, urmarirea in timp real a miscarii marfurilor samd.

close-link
close-link
close-link
close-link