Senior Software se extinde cu
operatiuni in Timisoara

Furnizorul si dezvoltatorul de solutii software pentru managementul integrat al afacerilor, Senior Software, va deschide o filiala in Timisoara. In prezent, compania isi desfasoara activitatea prin punctele de lucru din Bucuresti, Cluj, Constanta si Iasi, urmand ca cel localizat in Timisoara sa raspunda nevoilor de digitalizare ale companiilor din vestul Romaniei.

Senior Software, furnizor, dezvoltator si integrator de sisteme performante pentru managementul afacerilor, va deschide un nou sediu pentru care cauta personal dedicat pentru serviciul de suport clienti, dar si pentru implementarea si vanzarea de solutii software. Punctul de lucru va fi in Timisoara, deschiderea acestuia urmand sa se realizeze in aceasta vara.

In prezent, Senior Software isi desfasoara activitatea prin patru puncte de lucru, oferindu-le afacerilor sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania are o experienta de aproape 20 de ani pe piata de solutii software din Romania, iar decizia de a deschide un nou punct de lucru este rezultatul unui plan amplu de dezvoltare, ce vizeaza extinderea si consolidarea prezentei Senior Software la nivel local.

Deschiderea punctului de lucru din Timisoara face parte din strategia Senior Software de extindere geografica, inceputa in 2008 cu infiintarea filialei din Constanta si continuata cu sediile din Iasi si Cluj. Alegerea a fost una fireasca, datorata in primul rand potentialului de business din vestul tarii, noi avand deja companii importante din aceasta zona in portofoliul nostru de clienti, printre care se numara si Barum Automotive, RPW Logistics, Vitacom Electronics, Side Grup, Agroland sau Randler Group.

Ne dorim sa formam o echipa puternica de consultanti specializati in activitati de vanzare, implementare de sisteme informatice, dar si in activitati de suport, prin intermediul careia sa fim cat mai aproape de companiile care cauta solutii pentru digitalizarea afacerii.

Senior Software Logo comunicat - orizontala
Daniel Toma
Director General Senior Software

Odata cu lansarea noului sediu, Senior Software va crea peste 20 de locuri de munca in Timisoara. Compania cauta implementatori de solutii software, cu abilitati de contabilitate, productie sau logistica, consultanti suport si personal dedicat pentru zona de vanzari (pentru detalii si lista completa a posturilor disponibile, accesati sectiunea Cariere din site-ul companiei). Echipa formata va oferi servicii de consultanta firmelor din Timisoara si din imprejurimi, interesate de digitalizarea afacerii prin solutiile Senior Software.

Despre Senior Software

Cu o cifra de afaceri de peste 37 milioane RON, Senior Software este unicul furnizor, dezvoltator si integrator de solutii software din Romania care pune la dispozitie un pachet complet de sisteme integrate pentru managementul afacerilor de cursa lunga.

Compania a pornit activitatea in anul 2003 cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 7 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, solutii de analiza si bugetare, softuri pentru logistica, productie, HR si e-commerce. In decursul celor aproape 20 de ani de existenta pe piata de solutii software, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes in toate colturile tarii, pentru afaceri de diferite dimensiuni si din variate industrii, care isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in afara tarii. Printre companiile care se regasesc in portofoliul de clienti Senior Software se numara: QFort, Regina Maria, Delaco, Porsche Romania, Dinamic 92, Sipex Company, Ocean Fish, Frigotehnica, SanoVita, Stera Chemicals, Croco, Herlitz etc.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link