SeniorERP respecta in totalitate cerintele sectorului FMCG, conform Cyrom Romania

Cyrom Romania este un importator si distribuitor de alimente si bauturi premium. Compania este detinuta in totalitate de catre Pfanner Gambh Austria, iar in 2013 a inregistrat o cifra de afaceri de 36,5 milioane de lei. In urma utilizarii SeniorERP, Cyrom a obtinut numeroase beneficii, precum scurtarea timpului de livrare a comenzilor si consolidarea relatiilor cu partenerii si clientii.

logo cyrom fmcgPrintre motivele pentru care Cyrom a ales sa implementeze sistemul ERP de la Senior Software se numara si compatibilitatea functionalitatilor cu specificul afacerii si serviciile post-implementare oferite de furnizor.

“SeniorERP respecta in totalitate cerintele aplicabile sectorului FMCG (bunuri de larg consum) si totodata este un instrument complet de gestiune a resurselor. Flexibilitatea sistemului ERP si experienta multiplelor proiecte realizate de echipa Senior Software au rezultat intr-o implementare in timp record, iar inca din primele zile de la finalizarea acestui proces solutia ERP functiona la capacitate maxima.”
A declarat doamna Corina Calin, Sef Serviciu Financiar-Contabilitate.

Cateva dintre beneficiile pe care compania Cyrom le-a obtinut in urma implementarii solutiei SeniorERP sunt:

  • Cresterea cu 70% a vitezei de operare;
  • Imbunatatirea comunicarii intre angajati;
  • Facilitarea accesului la informatii;
  • Cresterea acuratetii datelor;
  • Scaderea timpului de livrare a comenzilor;
  • Cresterea gradului de satisfactie a clientilor.
close-link
close-link
close-link
close-link