Cum livrezi marfa clientilor tai in timp util
si la cele mai mici costuri?

Planifica comenzile de vanzare pe rute optime de transport!

800 de clienti la nivel mondial

40000 de comenzi planificate zilnic

15% reducere costuri de transport

Studiu de caz video: Cum reduci cu 30% costurile de livrare?

Am realizat o simulare pentru un distribuitor de bunuri de larg consum, care trebuie sa livreze intr-o zi 288 de comenzi clientilor sai. Afla din video-ul alaturat ce rezultate am obtinut si cum arata planificarea realizata cu solutia de optimizare rute de la Senior Software.

Cu sistemul de optimizare rute poti planifica independent rute pentru fiecare masina, pornind chiar de la caracteristicile autovehiculelor. Acesta calculeaza traseul intre punctele de oprire pentru fiecare vehicul in parte, luand in considerare inclusiv taxele de drum.

De asemenea, sistemul:

  • Permite includerea de noi puncte de oprire pe traseu,
  • Permite calculul rutelor alternative sau chiar inversarea rutelor,
  • Ofera o imagine de ansamblu asupra distantelor, duratei, costurilor, emisiilor de CO2 si a taxelor de drum.
Planificare rute sistemul de optimizare rute planifici independent rute

Calatoriile soferilor pot fi planificate manual sau automat si pot fi optimizate indiferent ca este vorba de un plan zilnic, saptamanal sau lunar.
Sistemul tine cont de toate informatiile pe care le are la dispozitie:

  • comenzi,
  • vehicule,
  • trailere,
  • combinatii de vehicule,
  • depozite,
  • soferi,
  • calatorii.

In plus, planificarea optima a rutelor de transport este sustinuta si de sistemul inteligent de sugestii.

Planificare rute Calatoriile soferilor pot fi planificate manual sau automat

Solutia de optimizare rute iti permite sa calculezi costurile de transport pentru fiecare masina in parte, indiferent este vorba de un vehicul din propriul parc auto sau ca ai apelat la serviciile unui intermediar.

Poti crea si gestiona tarife individuale de transport pentru fiecare agent intermediar, acestea putand fi utilizate pentru calculul exact al costurilor transportului.

Structurile de cost pot fi simple, bazate pe distanta si volum, sau complexe, incluzand si diferite suprataxe. Pornind de la acestea, poti decide daca este mai profitabil sa aloci anumite rute catre intermediari sau catre propriile masini.

Planificare rute Calatoriile soferilor pot fi planificate manual sau automat

Ce spun clientii solutiei de optimizare rute:

“Grupul de Distributie ETA proceseaza in medie 1000 de comenzi zilnic, livrate cu 40 de masini de livrare, din cele 5 depozite, catre peste 7000 de clienti din 3 judete. Solutia de optimizare rute ne permite sa ne adaptam la cerintele fiecaruia din cei 7000 de clienti, dar si sa ne reducem costurile operationale si sa devenim mai eficienti. E ca un maraton la care participam zilnic, vrem sa depasim competitorii nostri, dar principala provocare este sa ne depasim pe noi.”

logo eta v2A declarat domnul Iulian Parascanu, Administrator Grupul de Distributie ETA – distribuitor de bere, sucuri, bauturi alcoolice, tigari, cu o cifra de afaceri de peste 176 mil. RON inregistrata in 2016.

Descopera cum poti optimiza rutele de transport cu sistemul de optimizare rute!

Alege solutia care te ajuta sa planifici rutele de livrare cu costuri reduse de transport!

Avantajele solutiei de optimizare rute de transport:

Interfata intuitiva

Interfata sistemului este extrem de intuitiva si poate fi customizata in functie de preferintele fiecarui utilizator. Prin Drag&Drop poate fi realizata rapid orice modificare.

Structura modulara

Poti alege sa implementezi oricare dintre modulele sistemului si le poti adapta in functie de cerintele companiei tale, ceea ce iti garanteaza ca beneficiezi doar de functionalitatile de care ai nevoie.

Multi-user

Baza de date poate fi accesata simultan din locatii diferite de mai multi utilizatori. De exemplu, doi planificatori care lucreaza pe aceeasi zona pot aloca propriile comenzi pe aceleasi masini/soferi.

Planificare mixta

In acelasi sistem pot fi coordonate integrat mai multe tipuri de masini – cu dimensiuni, capacitati sau viteze diferite, si calatorii – locale sau pe distante mari.

Informatii relevante

Sistemul poate stoca orice fel de informatie relevanta pentru planificarea optima a calatoriilor, precum programul de lucru al depozitelor sau cerintele specifice de livrare catre acestea.

Calcul emisii CO2

Emisiile de substante poluante sunt calculate si apoi exportate catre alte sisteme pentru a fi analizate. Cunoscand aceste informatii, poti actiona pentru scaderea nivelului de poluare.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Descarca prezentarea completa a solutiei de optimizare rute!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link