Agroland, sustinuta in procesul de gestionare a comenzilor
de solutiile Senior Software

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania a optimizat activitatea si a crescut vanzarile cu ajutorul sistemelor integrate ERP si B2B de la Senior Software. Agroland a obtinut astfel o expunere mai buna a produselor in site, procesarea mai rapida a comenzilor, iar relatia cu clientii s-a imbunatatit.

Agroland, compania din Timisoara ce detine cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, a crescut vanzarile si a optimizat fluxurile de lucru din companie cu ajutorul sistemelor integrate de la Senior Software:

SeniorERP, un soft ERP pentru managementul resurselor

SeniorB2B, o platforma ecommerce pentru vanzari business-to-business

Foloseam deja SeniorERP de la Senior Software, prin urmare am ales sa extindem colaborarea, utilizarea de sisteme integrate de la acelasi furnizor fiind un criteriu important pentru noi. Ambele solutii ne usureaza activitatea, iar avantajul major este ca s-a automatizat partea de comenzi, de unde au rezultat toate celelalte beneficii

agroland client senior software ecommerce b2b business to business
Valentina Balan
Project Manager

Cele mai importante schimbari observate de echipa Agroland dupa implementarea sistemelor sunt:

Automatizarea fluxurilor de lucru, rezultand economii de timp si acuratete crescuta

Imbunatatirea comunicarii cu partenerii si cresterea satisfactiei clientilor

Sustinere in procesul de crestere a vanzarilor si procesarea mult mai rapida a comenzilor

Diminuarea erorilor si gestionarea eficienta a resurselor companiei

Actualizarea corecta si in timp real a tuturor datelor esentiale pentru procesele comerciale

Vizibilitate crescuta pentru produsele listate in site si expunerea detaliata a acestora

Transparenta si trasabilitate completa a tranzactiilor comerciale

agroland erp ecommerce b2b monitor sisteme senior software screenshot 2021

“B2B ne-a ajutat sa trecem de la comenzile realizate prin e-mail la comenzi automatizate, cu transmitere foarte rapida in ERP si cu generare imediata de facturi si avize. Am scurtat foarte mult timpii si am eficientizat activitatea, eliminand erorile umane.

In plus, totul este mai clar si transparent. Clientii au o imagine clara asupra tuturor gamelor de produse, isi fac singuri comenzile si au acces la istoricul acestora, in timp ce produsele au o expunere mai buna si le putem atasa imagini, detalii de produs. Am inregistrat cresteri in vanzari, iar solutia B2B a contribuit la acest aspect.”

– a completat reprezentantul companiei, Valentina Balan.

Agroland – o afacere de top sustinuta de o platforma ecommerce moderna

Cu o experienta de circa 25 de ani, compania Agroland a inregistrat in 2020 o cifra de afaceri de peste 38 milioane euro, in crestere cu 33% fata de anul precedent. Cu noile functionalitati disponibile in platforma ecommerce B2B, echipa Agroland:

preia automat informatiile contractuale ale clientilor (istoric de facturi, scadentar, balanta, limita de credit, termen de plata)

are acces la stocuri sincronizate

preia politicile comerciale integrale pentru fiecare partener din ERP

trimite cu usurinta comenzile in ERP spre procesare

acceseaza rapid istoricul de comenzi pentru fiecare utilizator

Sistemul ERP si platforma B2B de comert electronic pentru parteneri, din portofoliul Senior Software, sunt utilizate cu succes si de catre alte companii din Romania precum: Viamso, Ravenol, Aspad, Sano Vita, Bico Industries, Consolight, Mirdatod Prod, Sipex Company etc.

Despre Agroland

Agroland Business System este o afacere din Timisoara, infiintata in 1997. La inceput, compania s-a axat pe comercializarea de produse pentru cresterea animalelor catre mici fermieri, iar pe parcurs, portofoliul companiei s-a diversificat. In prezent, Agroland detine cel mai mare lant din Romania de magazine specializate pe segmente de gradinarit, ingrijirea animalelor de companie si hobby farming. Comercializarea produselor se realizeaza atat in mod direct prin magazinele traditionale, cat si online prin intermediul magazinului virtual.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link