Barta Ati isi gestioneaza afacerea cu solutiile integrate de la Senior Software

Barta Ati este un distribuitor de bauturi alcoolice, tigari, dulciuri si cafea din Satu Mare. Compania isi desfasoara activitatea prin intermediul a 11 magazine, 11 depozite si 25 de agenti de vanzari. Managerii firmei au ales sa implementeze sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA si SeniorERP for Retail deoarece isi doreau sa creasca eficienta, sa obtina o vizibilitate ridicata asupra operatiunilor desfasurate si totodata sa gestioneze toate componentele afacerii cu ajutorul unei solutii complete.

solutiile integrate

“In domeniul nostru piata se schimba foarte des, marii comercianti incearca sa acapareze cat mai mult, iar singurul mod in care o companie de dimensiune medie precum Barta Ati poate supravietui este avand un soft de incredere, care sa ne protejeze informatiile, sa ne atentioneze atunci cand ceva nu este corect, sa ne ofere siguranta asupra inregistrarilor contabile si o viziune de ansamblu asupra afacerii. Solutia integrata de la Senior Software indeplineste aceste conditii, iar acum, dupa un an si jumatate de la implementare, pot declara ca este o solutie buna.”
A declarat domnul Ludovic Barta, Director General Barta Ati.

Integrarea sistemului ERP cu solutiile SFA – pentru automatizarea activitatii agentilor de vanzare mobila si Retail – pentru pentru gestionarea vanzarii prin magazine proprii, le-a permis managerilor sa aiba un control mai bun asupra intregii activitati deoarece:

  • Agentii de vanzari preiau comenzile cu aplicatia mobila SeniorSFA, iar informatiile sunt transmise direct in ERP. Ulterior, tot in ERP sunt generate automat documentele ulterioare, precum avize si facturi.
  • Cele 11 magazine detinute de companie utilizeaza solutia de Retail, unde sunt emise pana la 7000 de bonuri fiscale pe zi. Acestea sunt transmise la finalul zilei cumulat catre sistemul ERP.
close-link
close-link
close-link
close-link