Primul client Senior Software din Ungaria a ales SeniorERP, disponibil acum si in limba maghiara

Senior Software a lansat SeniorERP in limba maghiara, acesta urmand sa fie implementat in cadrul companiei YLI, o companie romaneasca, cu sedii in Cluj-Napoca si Budapesta, care importa si distribuie sisteme si subansamble pentru control acces si securitate.

erp in limba maghiara yli 1

Functionalitatile limitate ale sistemului utilizat anterior i-au determinat pe managerii YLI sa implementeze solutia ERP de la Senior Software, aceasta fiind capabila sa sustina planurile de extindere a afacerii. Pe langa SeniorERP, YLI a decis sa implementeze si SeniorVisualBI, solutia de analiza si raportare avansata. Cu ajutorul sistemului BI, managerii urmaresc sa obtina mai repede si mai usor rapoarte care sa le ofere o perspectiva clara si corecta asupra afacerii.

“Am ales solutia SeniorERP datorita orientarii mai clare a acesteia catre zona de distributie in care activam noi (fata de alte solutii avute in vedere), datorita platformei software si de baze de date folosite, a posibilitatii de customizare ulterioara de catre noi si nu in ultimul rand datorita recomandarilor primite din partea clientilor Senior Software. Un alt aspect decisiv a fost si acela ca am gasit deschiderea pentru implementarea solutiei si la sediul nostru din Ungaria, Senior Software neavand în acel moment o solutie adaptata pentru aceasta piata. Speram ca la finalizarea implementarilor pentru ambele birouri sa avem un circuit mult mai bun de miscare a produselor si informatiilor intre cele 2 sedii, care sa permita o urmarire mai buna a stocurilor din ambele locatii, o integrare perfecta la nivel de nomenclatoare de produse, comenzi pe rol, cantitati blocate etc. Mai simplu spus, ne dorim o transparenta mai mare si o simplificare a modului de lucru intre cele 2 birouri.”
A declarat domnul Calin Tulbure, Asociat YLI.

Iata cateva dintre motivele care i-au determinat pe managerii YLI sa aleaga solutiile Senior Software:

  • Maturitatea solutiilor
  • Compatibilitatea cu domeniul distributiei
  • Recomandarile primite din piata
  • Disponibilitatea Senior Software de a traduce si a adapta solutia ERP conform legislatiei din Ungaria
  • Modul de lucru online care faciliteaza comunicarea intre sediile companiei
close-link
close-link
close-link
close-link