Castigatorii GPeC 2020 folosesc SeniorERP pentru managementul afacerii

Noutati
Castigatorii GPeC 2020 folosesc SeniorERP pentru managementul afacerii

Sase companii romanesti care au implementat solutia SeniorERP s-au numarat printre castigatorii Galei Premiilor GPeC 2020. Magazinul online Trada.ro se numara printre acestia, fiind premiat pentru al doilea an consecutiv.

seniorerp comunicat premiile gpec castigatori

Cea de-a 15-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce a avut loc pe 2 noiembrie 2020. In cadrul evenimentului au fost decernate premiile magazinelor online inscrise in competitie, iar printre afacerile nominalizate si premiate se numara 6 companii care utilizeaza aplicatia SeniorERP pentru a-si automatiza activitatea si pentru a creste vanzarile:

Trada.ro – Locul 1 la categoria “Supermarket, Mall, Marketplace”

Republica Bio – Premiul 1 la categoria “Produse organice si naturale” + premiile “Voice of the Customer Award 2020” si “Cel mai bun comerciant Experienced in E-Commerce”

Marcoser – castigatorul titlului “Cea mai buna prezenta in social media” la categoria “Bricolaj, Gradina si Unelte” + locul 2 la categoria “Cel mai bun comerciant Experienced”

Atu Tech – unic nominalizat la categoria “Echipamente de Securitate si Supraveghere” + premiul 2 la categoria “Magazinul Anului”

Autobon – Locul 3 la categoria “Auto, Moto si Utilaje”

O-Mac – nominalizat la categoria “Bricolaj, Gradina si Unelte”

Gala Premiilor GPeC este un moment important pentru piata ecommerce din Romania, mai ales anul acesta, pentru ca ne aminteste ca online-ul este un canal excelent pentru afacerile dornice sa evolueze si sa ramana aproape de clienti. Suntem mandri de partenerii nostri care au fost nominalizati si premiati in cadrul evenimentului, iar aceste distinctii sunt dovada ca sistemele noastre aduc rezultate excelente si contribuie la dezvoltarea companiilor care le aleg.
De asemenea, locul 1 obtinut de Trada.ro, premiat pentru al doilea an consecutiv, confirma faptul ca Trada contribuie semnificativ la cresterea pietei comertului electronic si in 2020. Mai mult, Trada.ro este o platforma de tip marketplace prin care clientii de SeniorERP au acces la un canal de vanzare alternativ la siteurile proprii sau la retelele clasice: comert traditional, IKA, revanzatori sau canalul de B2B.

- a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link