SeniorERP – oferta pentru clientii noi: functionalitati pentru vanzari, gratuit 6 luni

Noutati
oferta seniorerp functionalitati pentru vanzari, gratuit 6 luni

Companiile care isi doresc automatizarea afacerii si cresterea vanzarilor pot beneficia de o oferta noua: la achizitionarea sistemului SeniorERP, primesc gratuit, timp de 6 luni, functionalitati integrate suplimentare de SFA, CRM si Dashboards.

SeniorERP harta vanzari SFA CRM Dashboards

SeniorERP este o platforma de management al afacerii utilizata in peste 400 de companii din Romania, fiind recunoscuta pentru flexibilitate, timp redus de implementare si interfata prietenoasa. Noua versiune a solutiei integreaza functionalitati pentru managementul relatiilor cu clientii sau gestionarea fortelor de vanzari, accesibile din web sau de pe dispozitive mobile.

Tinand cont de perioada pe care o traversam, multe companii cauta modalitati de a-si sustine planurile de business. Astfel, am considerat ca, odata cu lansarea noii versiuni SeniorERP, este oportuna o oferta speciala dedicata afacerilor care isi doresc sa fie mai aproape de clienti si inteleg importanta automatizarii.
Odata cu achizitia SeniorERP, companiile primesc gratuit, timp de 6 luni, cele mai noi functionalitati pentru optimizarea vanzarilor. Sistemul ERP a fost conceput in asa fel incat sa le ofere managerilor vizibilitate asupra afacerii, sa imbunatateasca procesul decizional si sa creasca productivitatea angajatilor, sustinand lucrul la distanta si mobilitatea.

- a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software

Oferta SeniorERP este valabila pentru toate contractele semnate pana la finalul anului 2020, iar companiile interesate pot beneficia de oferta accesand site-ul solutiei: Oferta Senior Software.

close-link
close-link
close-link
close-link