ERP – versiune noua si optimizata pentru lucru la distanta

Noutati

SeniorERP este acum disponibil intr-o versiune noua, optimizata pentru lucrul de la distanta. Aplicatia poate fi implementata remote si ofera functionalitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, gestionarea eficienta a clientilor, marketing, raportare si analiza.

Cea mai noua versiune SeniorERP este acum disponibila si sustine lucrul la distanta. Solutia ERP pentru managementul integrat al afacerii cuprinde acum o gama extinsa de functionalitati, grupate pe arii functionale ce acopera toate componentele uzuale de de business: Marketing si Vanzari, Aprovizionare si Productie, Financiar si Contabilitate, Stocuri si Logistica, Administrare si Organizare, Raportare si Analiza.

Cu peste 17 ani de know-how incorporat, noua versiune a sistemului SeniorERP vine cu o gama de functionalitati care sustin lucrul la distanta, te ajuta sa colaborezi mai bine cu partenerii si sa gestionezi mai eficient resursele de business:

Interfete Web si mobile pentru accesul in timp real, de la distanta

Functionalitati de CRM si SFA incluse in ERP

Dashboard-uri interactive de analiza a datelor

Definire organigrama si organizare activitati sub forma de grafic Gantt

Sistem configurabil de alerte si notificari

Chat intre utilizatori, cu legaturi la documentele din sistem

Fluxuri online de aprobare documente

Trasabilitate documente

Pachet Office integrat

Serviciu de e-mailing integrat

Calendar individual cu activitatile programate

Multe companii se adapteaza la situatia actuala si cauta solutii care sa le sustina planurile de business si metodele de lucru, iar utilizarea unui ERP potrivit face diferenta. Astfel, am folosit feedbackul din piata, know-how-ul a sute de implementari reusite si inovatia tehnologica pentru a livra o versiune a solutiei SeniorERP pentru viitor. Vorbim de un sistem informatic modern si adaptabil, conceput pentru a raspunde celor care doresc sa fie in permanenta conectati la business, chiar si in situatii in care se impune distantarea fizica.

- a specificat Daniel Toma, Director General Senior Software

SeniorERP este perfect adaptat la legislatia din Romania si ofera functionalitati SFA, CRM si WMS accesibile atat din web, cat si de pe mobil. In plus, softul poate fi implementat atat on premises, cat si in cloud, infrastructura solutiei permitand inclusiv migrarea dinspre ERP on premises spre cloud si invers.

SeniorERP pentru afaceri mai eficiente

Functionalitatile din noua versiune SeniorERP simplifica si mai mult activitatea managerilor si a echipelor coordonate de acestia, contribuind la:

urmarirea eficienta a indicatorilor de performanta

monitorizarea operatiunilor in timp real

urmarirea si valorificarea potentialilor clienti

imbunatatirea proceselor decizionale

simplificarea tuturor proceselor implicate in activitatile comerciale

conturarea de strategii mai eficiente

un control crescut asupra afacerii

SeniorERP cu implementare si suport remote

Pentru a sustine si mai mult activitatea la distanta, Senior Software realizeaza procese de implementare remote. Printre clientii care au beneficiat de acest tip de implementare se numara: Pro Activ, Spy Shop, Laktotrio, Seleron, Produse Moldovenesti si Mauriziaro Meat.

E clar ca Senior Software are toate toolurile necesare pentru a realiza o implementare de la distanta, inclusiv know-how-ul, o echipa de oameni profesionisti, foarte bine pregatiti. Suntem extrem de incantati de alegerea facuta, iar faptul ca implementarea s-a realizat remote nu a ingreunat sub nicio forma comunicarea dintre Pro Activ si Senior Software. E ca si cum echipa ar fi aici si nu avem niciun fel de bariera sau de sincopa.

- a declarat Alin Ionescu, Director Executiv Pro Activ

In plus, cu Senior CloudBridge, un sistem disponibil in cloud, utilizatorii SeniorERP pot beneficia si de serviciul de suport tot de la distanta. Operatorii Senior Software se pot conecta in mod securizat la statiile de lucru ale utilizatorilor pentru a monitoriza functionarea aplicatiei, pentru upgrade-uri sau pentru remedieri.

close-link
close-link
close-link
close-link