Cifra de afaceri a Senior Software a crescut cu 18% in 2013 fata de 2012

Senior Software a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri cu 18% mai mare fata de 2012. Aceasta crestere reprezinta rezultatul strategiei abordate de companie, referitoare la:

  • Varietatea functionalitatilor specializate pe tipuri de activitati, de la managementul relatiilor cu clientii si partenerii cu solutii CRM si SFA, pana la gestiunea integrata a intregului lant logistic cu sisteme WMS si de planificare a aprovizionarii.
  • Instrumente puternice de analiza si previzionare a datelor.
  • Tehnologia de ultima generatie utilizata, care acopera cele mai uzuale medii de lucru: desktop, web si platforme mobile.
  • Disponibilitatea solutiilor oferite: ERP On Premises, SaaS (Software as a Service) sau pe platforma Windows Azure (solutia cloud de la Microsoft).

sigla senior software“Am reusit sa crestem pentru ca avem permanent in vedere valoarea adaugata pe care o aducem clientilor nostri, care consta atat in calitatea crescuta a serviciilor de analiza de business, implementare, training si suport, precum si in know-how-ul si experienta acumulata in peste 200 de proiecte, pe care o oferim sub forma de functionalitati integrate in produsele noastre. Iar ca rezultat al strategiei pe care am adoptat-o, in 2013 am realizat primele implementari ale solutiilor noastre in afara granitelor, ceea ce demonstreaza inca o data ca Senior Software este un furnizor flexibil si competitiv.”
Daniel Toma, Director General Senior Software.

close-link
close-link
close-link
close-link