Senior Software a lansat o noua versiune a sistemului SFA

Cea mai recenta versiune a sistemului SFA, destinat automatizarii activitatii echipelor de vanzari de pe teren este acum disponibila. Modificarile aduse solutiei SeniorSFA sunt centrate pe cresterea eficientei procesului de vanzare mobila prin facilitarea preluarii comenzilor de la clienti si a incasarii soldurilor.

sfa pe android

Domnul Vali Canpeanu, Directorul de Vanzari al companiei Roxana SRL, liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita, declara:

“Solutia SFA de la Senior Software ne-a ajutat in primul rand sa economisim foarte mult timp in ceea ce priveste preluarea comenzilor de la clienti. Recent am facut un upgrade la cea mai noua versiune SFA si pot spune ca sunt foarte multumit, avand in vedere imbunatatirile aduse pe partea de incasare si posibilitatea de a vinde fractionat. O alta functionalitate extrem de utila este aceea ca pot vedea oricand pe harta locatia exacta a agentului in momentul in care trimite o comanda.”

Printre noutatile ultimei versiuni SFA se numara si:

  • Vizualizarea pe harta a locatiei in care a fost realizata sincronizarea datelor.
  • Posibilitatea de a vinde fractionat direct de pe device-ul mobil.
  • Managementul bugetelor pentru fiecare reprezentant de vanzari in parte.
  • Incheierea de contracte.
  • Imbunatatirea procesului de planificare automata a activitatilor.
  • Modificarea planogramelor.

SeniorSFA pe Android este solutia de management al activitatii echipelor de pe teren oferita de Senior Software. Interfata sistemului este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil – smartphone sau tableta – oferind personalului din teren productivitate si confort inca de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atat activitati de vanzare tranzactionala, adeseori intalnita in distributia de bunuri de larg consum, cat si de vanzare consultativa, de echipamente cu valori mari si activitati de service aferente.

Citeste tot comunicatul de presa aici sau Afla mai multe despre solutia SFA

close-link
close-link
close-link
close-link