Studiu de caz VIDEO

Kreativ si-a optimizat activitatea de distributie si s-a dezvoltat in ritmul dorit cu ajutorul sistemelor integrate de la Senior Software

Afla din video ce beneficii a obtinut distribuitorul Kreativ in cei peste 10 ani de cand utilizeaza sistemele integrate SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorB2B!

Kreativ, distribuitor de unelte profesionale si materiale de instalatii din Satu Mare, utilizeaza cu succes, de peste 10 ani, sistemele ERP, BI si platforma ecommerce B2B. Contrar impredictibilitatii pietei si a situatiilor de criza din ultimii ani, compania a reusit sa isi gestioneze eficient afacerea si sa se dezvolte in ritmul dorit, sustinuta de sistemele integrate de la Senior Software. Cu o cifra de afaceri de peste 9 milioane de euro, distribuitorul are in portofoliu circa 15.000 de articole, iar solutiile oferite de catre Senior Software i-au permis sa isi optimizeze activitatea de distributie si sa obtina control si vizibilitate completa asupra intregii afaceri.

Ce beneficii a obtinut distribuitorul Kreativ?

Cu ajutorul solutiilor ERP – soft pentru gestionarea resurselor, BI – soft pentru raportare, analiza & vizualizare date si B2B – platforma pentru vanzari online business-to-business, Kreativ a obtinut numeroase beneficii, printre care se numara:

Gestionarea eficienta a resurselor si a operatiunilor din companie

Efectuarea automata a importurilor si exporturilor de date

Acces in timp real la informatii corecte despre stoc, preturi si nu numai, prin ERP mobile

Urmarirea usoara a datelor cu privire la: evolutie produse, clienti, trenduri din piata etc.

Obtinerea de control si vizibilitate, prin rapoarte detaliate si analiza datelor de business

Pastrarea istoricului de date si gestionarea optima a informatiilor financiar-contabile

Reducerea erorilor de natura umana si a timpilor de lucru pe diverse operatiuni

Imbunatatirea relatiilor cu clientii / partenerii si a procesului decizional

Sistemele Senior Software, adaptate perfect nevoilor Kreativ

Am scurtat foarte mult timpii de preluare si prelucrare comenzi si am obtinut multe alte beneficii ca urmare a implementarii sistemelor de la Senior Software. Am reusit sa optimizam procesul de vanzare prin implementarea solutiei B2B. Cu ERP mobile, reprezentantul de pe teren poate sa ofere rapid clientului informatii reale despre stoc si pret, informatii legate de situatia lui financiara. Datorita sistemului BI putem sa extragem din baza de date informatii cheie de business si le putem prelucra foarte usor pentru a ne imbunatati activitatea.

Senior Software chiar asculta cererile clientilor si adapteaza toate solutiile in functie de nevoile acestora. Daca nu as fi avut solutia de la Senior Software, nu as fi supravietuit momentelor dificile din toti acesti ani.

Attila Simon, Director General – Kreativ

Sistemele Senior Software, adaptate perfect nevoilor Kreativ erp business intelligence erp mobile b2b

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link