Studiu de caz VIDEO

Nett Front a crescut cu 20-30% pe an volumul de comenzi si a triplat cifra de afaceri de cand utilizeaza sistemul SeniorXRP

Vezi video si afla ce beneficii a obtinut Nett Front, producatorul de usi si decoruri de mobilier personalizate, in urma utilizarii platformei SeniorXRP!

Nett Front, compania din Mures care realizeaza productie de unicate la un cost si intr-un timp cat al productiei in serie, genereaza si opereaza zilnic sute de comenzi, fara erori. Clientii isi plaseaza rapid si usor comenzile in portalul din SeniorXRP – softul ERP pentru managementul resurselor si al fluxurilor complexe de business, de unde sunt preluate automat in productie.

Ce procese de lucru au fost automatizate cu SeniorXRP?

In urma implementarii sistemului SeniorXRP, in cadrul companiei Nett Front au fost automatizate multiple fluxuri de lucru, atat din zona de productie, cat si din zona financiar – administrativa, printre acestea numarandu-se:

Preluarea automata a comenzilor de client si lansarea lor in productie

Listarea in masa a documentelor de business

Incarcarea si descarcarea automata a stocurilor

Gestionarea optimizata a comenzilor de achizitie

Realizarea automata a receptiilor etc.

Sistem de tip ERP integrat perfect cu softuri din productie si aplicatii bancare

Integrarea sistemului cu alte aplicatii este destul de usoara. Noi am integrat SeniorXRP cu trei mari softuri proprii: cel de optimizare a procesului de productie, cel de urmarire a productiei si cel de ambalare si paletizare. Softul este compatibil cu sisteme bancare, de aceea am reusit sa automatizam platile catre furnizori si sa procesam extrasele bancare automat cu SeniorXRP.

Czink Melinda, Director Economic - Nett Front

monitor erp screenshot xrp usor de folosit web based customizabil romania

Descopera platforma completa, performanta, pentru managementul afacerilor complexe!

Afla mai multe despre solutia SeniorXRP

close-link
close-link
close-link
close-link