Studiu de caz VIDEO

Pro Activ a diminuat semnificativ impactul volatilitatii preturilor asupra companiei cu ajutorul sistemelor integrate de la Senior Software

Vezi video si afla ce beneficii a obtinut distribuitorul de materiale pentru constructii Pro Activ, in urma implementarii sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI!

Pro Activ, distribuitor de materiale de constructii din regiunea de Sud a Romaniei, a inregistrat o evolutie impresionanta in ultimii ani, datorita sistemelor performante ERP si BI, oferite de Senior Software. Cu ajutorul SeniorERP si SeniorVisualBI, Pro Activ a reusit sa diminueze impactul negativ al schimbarilor din piata asupra companiei si sa creasca profitabilitatea, ajungand la o cifra dubla de afaceri fata de perioada in care inca nu utiliza sistemele de automatizare a businessului.

Ce beneficii a obtinut distribuitorul?

Prin implementarea sistemului SeniorERP, soft care a fost integrat cu SeniorVisualBI, compania Pro Activ a reusit sa gaseasca o solutie completa pentru gestionarea optima a tuturor segmentelor de business, iar printre beneficiile obtinute se numara:

Cresterea operativitatii in activitatile de zi cu zi

Reducerea timpului de lucru pe diverse operatiuni

Acuratetea crescuta a datelor

Vizibilitate in timp real asupra preturilor

Imbunatatirea relatiilor cu clientii

Control asupra intregii afaceri

Generarea unor strategii mai eficiente de business, pe baza analizelor complexe si rapoartelor detaliate

Sistemele Senior Software, adaptate perfect nevoilor Pro Activ

Am ales Senior Software pentru ca solutiile oferite se adaptau perfect particularitatilor afacerii Pro Activ. Sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI ne ofera claritatea, vizibilitatea si trasabilitatea tuturor actiunilor noastre interne.

Datorita parteneriatului cu Senior Software, am reusit sa extragem rapid date de interes si sa avem o vizibilitate crescuta asupra afacerii si asupra directiei pe care businessul trebuie sa o urmeze. In prezent, accesam rapoarte detaliate din zona de BI, urmarim usor indicatorii de performanta si putem analiza intr-un mod simplu eficienta la nivel de departament.

Alin Ionescu, Director Executiv - Pro Activ

Sistemele Senior Software ERP si BI adaptate perfect nevoilor Pro Activ

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link