Studiu de caz VIDEO

Verdon proceseaza rapid si fara erori comenzile si genereaza simplu rapoarte detaliate de cand isi gestioneaza integrat afacerea cu sistemele ERP si BI

Vezi video si afla detalii despre imbunatatirile inregistrate de distribuitorul Verdon Solution cu sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI!


Sisteme software integrate

Eficienta crescuta prin conectarea tuturor zonelor de business

Verdon, unul dintre pionierii comertului online agricol in Romania, isi gestioneaza integrat afacerea in urma automatizarii si conectarii proceselor de lucru. Distribuitorul din Sibiu a simplificat fluxurile de lucru si a putut dezvolta businessul in ritmul dorit, cu ajutorul sistemelor ERP si BI de la Senior Software. Compania realizeaza simplu analize complexe privind profitabilitatea, vanzarile si nu numai, obtine rapoarte detaliate si gestioneaza eficient operatiunile financiar-contabile, stocul si comenzile de cand foloseste sistemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI.

Echipa Verdon comercializeaza produse pentru agricultura si peisagistica prin intermediul magazinului online, platforma care este integrata cu sistemul ERP de la Senior Software, aspect ce permite preluarea corecta si intr-un timp scurt a comenzilor. SeniorERP este conectat si cu programul WMS al companiei Verdon. Acest aspect asigura vizibilitate in timp real asupra stocurilor si permite ca transmiterea comenzilor in depozit si pregatirea lor pentru livrare sa se faca rapid si fara erori.

screenshot sistem software erp - enterprise resourse planning

In momentul in care iti propui sa scalezi un business, ai obligatoriu nevoie de un ERP, altfel nu ai nicio sansa sa cresti. Schimbari pozitive au aparut imediat dupa implementare: fluxuri bine stabilite, finalizarea unei comenzi intr-un ritm accelerat, administrarea simpla a partenerilor, clientilor, comenzilor, stocurilor, vanzarilor, dar si a zonei de contabilitate, inclusiv e-Factura. […] Fara SeniorERP nu am fi putut procesa volumul mare de comenzi. Cel mai mult ne-a ajutat in organizarea companiei intr-un singur sistem, ne-a centralizat tot ce aveam nevoie intr-un singur loc.

Claudiu Taranu, CTO - Verdon Solution.

Cateva dintre avantajele obtinute de Verdon cu sistemele ERP si BI

O singura baza de date cu acces la informatii actualizate despre stoc, comenzi, clienti etc.

Fluxuri bine stabilite, procese conectate si date transmise usor dintr-un sistem in altul

Preluarea si pregatirea comenzilor rapid si fara erori

Facturare in bulk realizata simplu, din cateva clickuri

Generarea facila a necesarului de aprovizionare marfa

Importul automat al borderourilor de la curieri

Rapoarte detaliate si customizate generate simplu si intr-un timp foarte scurt

Gestionarea optima a operatiunilor financiar-contabile

Pastrarea acuratetei datelor si realizarea de analize si previziuni cat mai exacte

Decizii informate de business si suport in dezvoltarea afacerii

Dezvoltarea afacerii sustinuta de sisteme integrate:

Un mare plus al ERP-ului il reprezinta faptul ca ne ofera libertatea sa il integram cu alte softuri in care lucram. Am integrat cu succes sistemul ERP cu platforma PrestaShop, dar si cu programul WMS, dezvoltat in regie proprie. BI-ul ne este si el de mare ajutor pentru ca putem foarte usor sa vizualizam grafic un raport. Foarte important este faptul ca odata ce ai customizat un raport, acesta se schimba in timp real, cronologic. Consider ca ritmul nostru de dezvoltare poate fi sustinut cu brio de solutia integrata oferita de Senior Software.

Adrian Blaga, CEO - Verdon Solution

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link