Studiu de caz VIDEO

Laguna Serv, producator de mobilier tapitat, opereaza zilnic sute de comenzi si are acces la rapoarte in timp real, cu solutiile ERP si BI

Afla din video toate beneficiile obtinute de catre Laguna Serv, producator de mobilier tapitat, cu sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI!


Sisteme software moderne

Control si vizibilitate asupra afacerii cu solutii software performante

Laguna Serv, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier tapitat din tara, a castigat control si vizibilitate in timp real asupra stocurilor si acces la rapoarte consolidate privind situatia companiei, cu sistemele ERP si BI de la Senior Software. Compania, cu o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro, isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de aproximativ 35.000 de metri patrati, in care produce tapiterii si mobilier pe care le distribuie atat la nivel national, prin reteaua proprie de 25 de magazine, cat si pe plan international, in tari precum Ungaria si Franta.

Laguna Serv a inceput sa utilizeze sistemele integrate SeniorERP – soft ERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI – soft pentru analiza si raportare, in 2022, obtinand o gama extinsa de beneficii. In plus, producatorul a renuntat la metoda anterioara de introducere manuala a comenzilor, prin integrarea solutiei SeniorERP cu platforma de ecommerce B2C a companiei.

control si vizibilitate in timp real asupra stocurilor si acces la rapoarte consolidate cu erp si business intelligence

Ce beneficii a obtinut producatorul?

Control si vizibilitate in timp real asupra stocurilor de materie prima si produse finite

Acces la informatii centralizate despre situatia financiara a companiei

Acces la analize si rapoarte detaliate privind evolutia produselor in piata

Eliminarea sarcinilor manuale repetitive si predispuse erorilor

Monitorizarea individuala a magazinelor, pentru a determina profitabilitatea acestora

Preluarea si procesarea rapida si corecta a sute de comenzi de pe platforma de ecommerce

Eficientizarea activitatii si eliminarea riscului de aparitie a erorilor

Acces la rapoarte, in timp real, despre evolutia afacerii

Urmarirea trendurilor din piata si monitorizarea performantei produselor

Solutii integrate pentru cresterea operativitatii si dezvoltarea afacerii

Fiind in plina crestere si dezvoltare, am cautat solutii si programe de gestiune prin care sa optimizam timpii de lucru si sa avem acces la rapoarte si analize detaliate si in timp real. Datorita solutiei SeniorERP detinem control in timp real asupra stocurilor de materie prima si produse finite, iar prin intermediul solutiei SeniorVisualBI avem acces la informatii centralizate privind situatia financiara a companiei.

Noi detinem si un magazin online, iar Senior Software a reusit sa integreze in sistemul ERP si platforma de comert electronic, comenzile fiind procesate in timp real. Datorita aceste integrari, munca noastra a fost usurata si am eliminat modalitatea veche de introducere manuala a comenzilor online, acestea fiind de ordinul sutelor pe zi.

Alina Kertesz, Asistent Manager - Laguna Serv

Mai departe, producatorul doreste sa creasca vanzarile B2B prin portalul online, achizitionat de la Senior Software. In plus, Laguna Serv va imbunatati relatia cu partenerii, oferindu-le posibilitatea sa urmareasca in timp real, direct din portalul de B2B, statusul comenzilor, documentele aferente si evolutia productiei, din momentul lansarii comenzilor catre fabrica, pana la incarcarea in masina si livrarea produselor catre client.

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link