Studiu de caz VIDEO – Miababy.ro gestioneaza depozitul cu sistemul WMS de la Senior Software

Miababy.ro este un start-up cu capital 100% romanesc, lansat in 2017, care furnizeaza produse pentru copii, dar si articole destinate viitoarelor mamici. Toate produsele companiei sunt disponibile in stocul propriu si sunt livrate direct din depozitul din Bucuresti.

Managerii Miababy.ro au ales solutia WMS pentru gestionarea depozitului inca de la lansarea afacerii, iar in prezent sistemul software le permite sa proceseze comenzile chiar si in 15 minute. Mai mult, cu solutia WMS, echipa Miababy:

Expediaza 90% dintre comenzi in aceeasi zi in care sunt plasate
Proceseaza comenzi, factureaza si emit AWB-uri automat
Optimizeaza spatiul si aranjeaza marfas la raft pentru a face livrarea cat mai repede
Proceseaza un numar mare de comenzi la costuri operationale minime

Clienti Senior Software

Activitatea Libris.ro a crescut organic in ultimii ani si, ca o dezvoltare fireasca, am construit cel mai mare depozit de carte din tara, cu o suprafata totala de 5.000 de metri patrati. Odata cu investitia in infrastructura, am ales sa implementam sistemul WMS de la Senior Software pentru a creste rapiditatea si calitatea livrarilor. Astfel, noile fluxuri logistice ne vor permite ca toate promisiunile librariei noastre online sa fie tinute, dar si sa facem loc pentru noi angajamente

Laura Teposu, General Manager Libris.ro

Avantajele unui WMS sunt multiple, de la un depozit mai organizat, proces de picking optimizat prin crearea unor rute raportate la localizarea produsului in depozit, istoric al operatiunilor, analizarea productivitatii oamenilor din depozit si pana la o imagine de ansamblu asupra gradului de ocupare a depozitului prin analizarea locatiilor libere.

Mihai Muresan, Director IT Herlitz Romania
close-link
close-link
close-link
close-link