Studiu de caz VIDEO

VIDEO SensoPRO: de la 1.500 la 3.000 de comenzi procesate zilnic cu ERP si WMS de la Senior Software!

Afla din video toate beneficiile obtinute de SensoPRO Milano, important distribuitor de produse cosmetice, cu sistemele integrate de la Senior Software!

Unul dintre cei mai mari retaileri online de produse cosmetice din Romania, SensoPRO Milano, a avut o crestere remarcabila si gestioneaza zilnic mii de comenzi fara erori, datorita utilizarii sistemelor ERP si WMS de la Senior Software. Prin intermediul acestor software-uri integrate, compania a reusit sa-si optimizeze considerabil operatiunile de aprovizionare, stocare si vanzare, dubland astfel numarul de comenzi expediate zilnic in Romania, Bulgaria si Ungaria.

Ce beneficii a obtinut SensoPRO Milano?

Avand la dispozitie softuri integrate, retailerul online gestioneaza cu succes un portofoliu variat de peste 16.000 de produse si vanzarile prin cele 4 magazine online proprii si 5 platforme de tip marketplace, catre Romania, Bulgaria si Ungaria. Printre cele mai importante beneficii inregistrate de companie se numara:

Dublarea numarului de comenzi expediate zilnic

Reducerea cu 50% a timpilor aferenti activitatii de picking

Cresterea productivitatii si a performantelor angajatilor

Control si vizibilitate in timp real asupra stocurilor

Planificarea eficienta si la timp a aprovizionarii

Automatizarea procesului de facturare si minimizarea timpului necesar

Conformarea cu succes la cerintele fiscale interne si internationale

Coordonarea procesului de asamblare a kiturilor in functie de cerere

Acces usor la informatii actualizate, structurate intr-o baza unica de date

Imbunatatirea relatiilor cu clientii prin indeplinirea comenzilor conform cererii si livrarea lor in cel mult 48 de ore

De la pix si hartie la procese de afaceri automatizate si conectate

Am ajuns la nevoia de implementare de tehnologie in urma cu peste doi ani, cand planurile de dezvoltare ale companiei nu mai puteau fi puse in practica pe un model de business bazat pe pix si hartie. Avand un portofoliu de produse atat de extins, eroarea umana era o certitudine. Gestionarea stocurilor era o provocare majora, previziunea aprovizionarii era aproximativa, iar fluxurile interne de stocuri erau greu de controlat. De asemenea, inainte de implementarea sistemelor ERP si WMS de la Senior Software, capacitatea noastra de livrare era de aproximativ 1.500 de comenzi pe zi. Acum, am dublat acest numar si procesam peste 3.000 de comenzi zilnic si pana la 7.000 de comenzi in varf de sezon sau cand desfasuram anumite campanii.

SeniorERP ne permite sa gestionam integrat afacerea, avand acces in timp real la date critice. Sistemul ERP ne asigura o vedere de ansamblu asupra operatiunilor, comenzilor, dinamicii stocurilor si a indicatorilor financiar-contabili, automatizand totodata o serie de procese consumatoare de timp. Pe de alta parte, cu ajutorul WMS-ului avem o imagine clara asupra stocurilor si locatiilor acestora, putem sa planificam corect aprovizionarea, iar timpii de picking au fost redusi cu 50%.

Viorel Haiducescu, Director Vanzari - SensoPRO Milano

Despre SensoPRO Milano

Compania ofera o gama extinsa de produse cosmetice pentru manichiura, epilare si make-up, atat din cele doua marci proprii – SensoPRO Milano si LUXORISE, cat si din alte branduri recunoscute pe plan international. Produsele sunt comercializate in Romania, Ungaria si Bulgaria, prin magazinele online ale retailerului, respectiv www.sensopro.ro, www.luxorise.ro, www.kitunghii.ro, www.pensulemachiaj.ro, dar si prin platforme de tip marketplace.

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link