Studiu de caz VIDEO

Distribuitorul Spy Shop a redus cu 80% timpii de picking si dezvolta rapid strategii eficiente in vanzari

Afla din video toate beneficiile obtinute de Spy Shop, liderul pietei online in distributia de echipamente de securitate, cu sistemele Senior Software!

Spy Shop, distribuitor de echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare, utilizeaza cu succes solutiile SeniorERPsoft ERP pentru gestionare resurse si WMS – soft pentru management depozite.


Sisteme software moderne

Provocarile Spy Shop inainte de utilizarea solutiilor Senior Software

Compania din Timisoara a inceput in anul 2020 colaborarea cu Senior Software, avand scopul de a optimiza procesele de lucru si de a gestiona integrat toate zonele de business. Fiind o afacere in plina ascensiune, distribuitorul a decis sa implementeze solutiile software ERP si WMS pentru a urmari centralizat comenzile si a realiza un management eficient al celor 4 depozite.

Inainte de parteneriatul cu Senior Software, managerii Spy Shop utilizau mai multe solutii software neintegrate ce determinau diferente intre contabilitate si zona de operational. Totodata, furnizorul nu dispunea de o imagine foarte clara asupra profilului de client, asupra marjelor de profit pe anumite categorii si grupe de produse si nici nu putea controla 100% evolutia afacerii.

In zona de logistica, distribuitorul nu avea un sistem care sa permita urmarirea exacta a produselor si pierdea foarte mult timp cu identificarea marfurilor in depozit. Pe langa durata mare de procesare a comenzilor, compania se confrunta si cu dificultati cauzate de: lispa acuratetei stocurilor, perioadele lungi de instruire necesare in cazul noilor angajati si nu numai.

utilizarea solutiilor Senior Software erp romania si wms de compania spy shop

Beneficiile obtinute de companie cu solutiile ERP si WMS

Strategii mai eficiente bazate pe analize detaliate (vanzari, profit, clienti etc.)

Procesare optima a datelor despre comenzi si clienti prin integrarea ERP cu magazin online

Procesarea comenzilor in aceeasi zi in care s-a facut plasarea acestora

Optimizarea traseelor din depozite si scaderea timpilor de picking cu pana la 80%

Reducerea cu 40% a timpului dedicat procesarii comenzilor de la clienti

Imbunatatirea cu 60% a acuratetei stocurilor din cele 4 depozite ale companiei

Instruirea mult mai rapida a angajatilor noi din depozite, in maxim 5 zile

Scaderea ratei de retur cu 40% ca urmare a procesarii rapide si corecte a comenzilor

Imbunatatirea relatiilor cu clientii si a productivitatii angajatilor

Vizibilitate end-to-end si control complet asupra afacerii

Solutii software perfect adaptate nevoilor de business

Dupa implementare, lucrurile sunt mult mai clare, stim fiecare segment de clienti ce anume cumpara, stim unde suntem profitabili si, astfel, putem sa stabilim categoriile de produse si produsele cheie in care sa investim pentru viitor.

Odata cu implementarea solutiilor SeniorERP si WMS, relatia cu clientii s-a imbunatatit. Pana acum, colaborarea cu Senior Software este una foarte buna, am avut foarte mult sprijin din partea echipei de suport si, daca lucrurile merg in aceeasi directie, vad un viitor stralucit pentru ambele companii.

Privind in urma, am ajuns la concluzia ca solutia oferita de Senior Software a fost cea mai buna optiune si, astfel, ne-a ajutat sa devenim numarul 1 in Romania pe segmentul de security. Totodata, parteneriatul dintre companiile noastre a ajutat furnizorul de sisteme software sa isi consolideze pozitia pe piata din Timisoara.

Florin Maritescu, CEO - Spy Shop

Despre Spy Shop

Spy Shop este lider pe piata online din Romania in distributia de echipamente de securitate. Cu sediul in Timisoara si o experienta de 15 ani in domeniu, compania inregistreaza o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro si are peste 40 de branduri in portofoliu, produsele fiind comercializate prin intermediul magazinului spy-shop.ro. Distribuitorul dispune de 4 depozite cu o suprafata totala de 5000 de metri patrati si un stoc permanent de 5 milioane de euro, avand totodata si o retea de distributie de peste 2000 de instalatori. Portofoliul companiei include o gama variata de produse, de la echipamente pentru supraveghere video sau pentru control acces, pana la alarme, sisteme foto-voltaice si produse smart home.

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link