CPM: singura solutie de management al performantei
cu Business Intelligence integrat

Managerii companiilor care au implementat solutia CPM / EPM s-au convins de beneficiile acesteia:

Solutia CPM de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel.

Daniela Vasile, Director Financiar Porsche Romania

Primul lucru pe care l-am observat dupa implementarea solutiei CPM a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat considerabil.

Daniela Petra, CFO Regina Maria

Solutia CPM ne ofera functionalitati de bugetare si raportare in aceeasi aplicatie, astfel incat acum putem accesa date comerciale si financiare, atat la nivel de centru de profit, cat si pe toata compania.

Viorica Zainescu, Director Financiar Romcarbon

Fiind extrem de usor de utilizat, solutia CPM de la Senior Software a permis simplificarea procesului de bugetare si reducerea timpilor alocati. Toate acestea au fost posibile datorita platformei pe care este dezvoltat sistemul.

phoenix contact_logo distributie 2019 campanie

Silviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania

Solutia CPM (Corporate Performance Management / Enterprise Performance Management / EPM)
ofera un mediu multidimensional de management al performantei
si permite automatizarea proceselor de:

Solutia CPM pentru fiecare industrie

Productie

Auto

Alimente & Bauturi

Farma

Sanatate

Retail

Constructii

Energie & Utilitati

Descopera functionalitatile inovatoare pe care nicio alta solutie CPM de pe piata nu le ofera

Tehnologii cognitive

  • Recunoasterea si generarea limbajului natural: utilizatorii pot cauta informatiile pe care le doresc fie prin introducerea unor cuvinte cheie in forma de cautare, fie prin adresarea directa catre sistem
  • Analize generate la cautare: informatia cautata este introdusa sub forma de text, iar sistemul genereaza automat un raport potrivit pentru cerinta realizata, impreuna cu toate rapoartele existente care se potrivesc cautarii utilizatorului
  • Naratiune: solutia CPM genereaza descrieri inteligente ale analizelor si rapoartelor de tip text sau voce, care evidentiaza cele mai importante sau mai interesante informatii pe care acestea le contin
Noi modalitati de interactiune cu datele Corporate Performance Management
Monitorizarea Profitabilitatii si Analiza Business-ului pana in cel mai mic detaliu Corporate Performance Management

Noi modalitati de interactiune cu datele

  • Un nou layout de tip drag and drop, care iti permite sa intelegi instant datele afisate si sa schimbi rapid modalitatile de afisare a acestora
  • Functii avansate pentru analizele self-service: functiile temporale, analitice, de inserare a datelor sau de blocare a celulelor sunt disponibile intr-un panel compact, ceea ce le face mult mai usor de accesat
  • Un nou tip de meniu principal, optimizat pentru touch-screen, ofera o flexibilitate ridicata in accesarea aplicatiilor sistemului CPM
  • Interactiune imbunatatita cu obiectele: un meniu contextual se deschide cu doar un click, afisand toate interactiunile posibile cu obiectele solutiei CPM.

Colaborare intre utilizatori

  • Functia de prezentare

Utilizatorii isi pot crea o versiune personalizata a rapoartelor pe care le urmaresc, salvata sub forma unei prezentari live care poate fi accesata din meniul personal al utilizatorului si poate fi impartasita cu alti utilizatori sau grupuri de utilizatori.

  • Chat inclus

Utilizatorii pot lucra simultan pe aceleasi analize si pot discuta prin intermediul chatului inclus in sistem. Aceasta functionalitate este completata de modalitatea extrem de facila de creare a grupurilor de utilizatori, care pot colabora pentru a lua decizii.

Colaborare intre utilizatori Corporate Performance Management

Bugetare si planificare de business fara batai de cap!

Gestioneaza mai usor bugetele si rapoartele companiei, cu un singur sistem!

Functionalitatile avansate ale sistemului ofera usurinta in utilizare si eficienta, indiferent ca angajatii au sau nu cunostinte de IT:

Drag and drop sistem cpm romania

Drag and drop

Orice tip de analiza poate fi construita cu usurinta folosind functia drag and drop pentru toate elementele: masuri, dimensiuni si obiecte grafice.

cauta oriunde sistem cpm

Cauta oriunde

Fara cai de cautare preconfigurate, fara sa creezi ierarhii logice, sistemul propune automat toate caile posibile de cautare a informatiilor.

Cauta in sistemele sursa soft bugetare si raportare

Cauta in sistemele sursa

Capabilitatile sistemului fac posibila gestionarea datelor agregate in CPM si accesarea directa a informatiilor in sistemele sursa, in timpul cautarilor.

cauta prin rapoarte sistem cpm bugetare

Cauta prin

CPM le permite utilizatorilor sa caute dintr-un raport in altul, oferind instant vizualizari si perspective de analiza variate ale aceluiasi set de date.

Modelare in timp real software raportare

Modelare in timp real

Sistemul ofera abilitatea unica de a modifica modelele de date in timpul unui proces de planificare si previzionare, fara a afecta operatiunile utilizatorilor.

Valori calculate instant software raportare

Valori calculate instant

Orice utilizator poate crea extrem de rapid valori calculate prin formule similare cu cele din Excel si le poate utiliza in orice analiza, raport sau dashboard.

Functii temporale soft bugetare romania

Functii temporale

Sistemul ofera un set cuprinzator de functii temporale, facilitand realizarea rapida a analizelor istorice, a comparatiilor si a contextualizarilor de date.

Functii analitice sistem cpm

Functii analitice

De la traditionalele min/max, medie si deviatie standard la algoritmi avansati, acestea construiesc si imbunatatesc orice analiza, dashboard sau raport.

Suprascriere baza de date ERP sistem cpm

Suprascriere baza de date ERP

Rezultatele oricarui ciclu de bugetare pot fi suprascrise direct in baza de date ERP, fiind astfel integrat in mod eficient sistemul tranzactional cu cel de planificare.

Algoritm invers soft bugetare si raportare

Algoritm invers

Algoritmul invers extinde capabilitatea de propagare a modificarilor de la nivelul dimensiunilor si ierarhiilor pana la nivelul campurilor calculate.

Atasare comentarii si fisiere software cpm

Atasare comentarii si fisiere

Sistemul permite asocierea oricarui tip de fisier (Word, Excel, PowerPoint, PDF, RTF, imagini) la o celula, pentru a completa informatiile continute de aceasta.

Scenarii si versiuni soft cpm

Scenarii si versiuni

Poate fi generat un numar nelimitat de versiuni de bugete pentru urmarirea evolutiei previziunilor si a planurilor in timp si compararea lor cu rezultatele efective.

Meniu

Ai nevoie de mai multe informatii?
Descarca prezentarea Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link