Ia deciziile potrivite pentru afacerea ta

Software CPM (EPM) - solutia de management al performantei companiei

Planificare financiara | Bugetare | Analiza | Previziune

Soft CPM (EPM) Romania – numarul 1 intre sistemele decizionale

CPM (EPM / BPM) sau Corporate Performance Management este o platforma decizionala integrata care le permite organizatiilor sa analizeze, simuleze, planifice si previzioneze datele intr-un mediu unitar si intuitiv.

Principalele avantaje care pozitioneaza sistemul software CPM, cunoscut si ca EPM sau BPM, pe primul loc in topul sistemelor decizionale sunt:

Enterprise Performance Management, EPM software Romania (CPM / BPM)
EPM software (CPM / BPM) – avantaje software analiza financiara bugetare

Viziune unitara asupra afacerii cu software de analiza financiara CPM (EPM sau BPM)

indiferent de sursa de provenienta a datelor

Sistemul software CPM pentru analiza financiara si bugetara se conecteaza cu usurinta la orice baza de date sau sistem informatic utilizat de companie, consolidand in mod eficient informatiile, si oferind intr-o singura interfata capabilitati de Business Intelligence, Management al performantei si Analiza predictiva.

performance management software - EPM software Romania

corporate performance management

Softul de analiza financiara si bugetare CPM ofera gama completa de functionalitati care sustin realizarea managementului performantei companiei, permitand automatizarea proceselor de:

01.

Planificare & Bugetare

Procesul de planificare a bugetelor companiei este mai eficient, mai sigur si mai usor de controlat cu ajutorul solutiei CPM.

02.

Simulare & Previziune

Capabilitatile de previziune ale aplicatiei EPM iti permit sa evaluezi potentialul impact al deciziilor inainte ca acestea sa fie luate.

03.

Raportare & Analiza

Design-ul complet responsive, varietatea mare de grafice disponibile, sunt doar cateva dintre atuurile pe care le are EPM software.

04.

Generare Dashboarduri

Dashboardurile interactive ale sistemului EPM sumarizeaza performanta afacerii tale, prin uimitoare modalitati de vizualizare a datelor.

Ce obtii daca alegi EPM software?

Scaderea

timpului dedicat raportarii si analizelor, prin inlocuirea fisierelor Excel

Control sporit

si vizibilitate asupra veniturilor si cheltuielilor companiei

Acces rapid

la informatii cheie cu privire la activitatile companiei

Reducerea

timpului dedicat prelucrarii rapoartelor in favoarea identificarii de solutii

Reducerea

cu pana la 50% a timpului dedicat organizarii si prelucrarii datelor financiare

Imbunatatirea

proceselor decizionale prin intermediul simularilor si analizelor de tip what-if

Scaderea

timpului de livrare a rapoartelor manageriale

Simplificarea

fluxurilor de lucru prin organizarea datelor din diferite departamente

Capabilitati unice, pe care nicio alta solutie din piata nu le mai are

Cu softul financiar EPM software (cunoscut si ca CPM sau BPM), raportarea, dashboard-urile, planificarea, consolidarea si simularea sunt realizate pe baza unei singure surse de date, ceea ce genereaza un mediu corect, standardizat de BI si management al performantei si elimina dificultatea de a sincroniza solutii si baze de date separate.

Sistemul software EPM detecteaza automat cel mai bun algoritm care trebuie aplicat unui set de date, pe baza celor intamplate in trecut. Creand competitie intre diferiti algoritmi, sistemul de analiza financiara si bugetare este suficient de inteligent ca sa determine ce anume va genera cea mai corecta previziune.

EPM software – solutia potrivita pentru companiile din orice industrie

Fiecare industrie are propriile provocari, procese de lucru si implicit KPI pe care ii urmareste, insa fiecare dintre acestea are nevoie de instrumente performante de analiza care sa le ajute sa descopere informatii, sa reduca munca manuala si repetitiva cu un software performant cum este solutia EPM dezvoltata de Senior Software Romania, si nu in ultimul rand sa ia decizii mai bune.

Solutia software CPM, permite construirea si gestionarea unei varietati mari de aplicatii distincte, adaptate nevoilor si cerintelor specifice fiecarei industrii, de la dashboarduri si rapoarte, pana la previziuni, bugete si planuri de business.

corporate performance management– BPM Romania, EMP software financiar

Managementul Performantei

Cum realizezi Planificarea Integrata a afacerii cu softul financiar EPM?

Planificarea joaca un rol vital in succesul fiecarei organizatii, asigurand faptul ca resursele si capabilitatile potrivite sunt la locul potrivit pentru a preintampina cerintele pietei.

In pofida importantei pe care o are, in multe companii procesul de planificare este realizat la nivel departamental sau de divizie, lipsind cu desavarsire viziunea de ansamblu asupra companiei, cu adevarat importanta pentru cresterea performantei.

Spre deosebire de planificarea traditionala, Planificarea integrata realizata cu ajutorul softului CPM este un proces continuu, cu revizuiri si ajustari constante.

software financiar Enterprise Performance Management EPM Romania

Descopera solutia software CPM si gama intreaga de functionalitati pentru managementul performantei!

Afla mai multe detalii!

Beneficiile sistemului software EPM pentru fiecare departament al companiei

Aplicatia Enterprise Performance Management – EPM acopera nevoile de consolidare si analiza integrata a afacerii, insa in acelasi timp poate fi personalizata pentru a raspunde nevoilor fiecarui departament in parte:

Financiar

Solutia software CPM permite realizarea consolidarii legale, dar si a celei de management in acelasi mediu integrat. Solutia adreseaza provocarile carora organizatiile multi-entitate trebuie sa le faca fata.

HR

Pentru a veni in ajutorul managerilor de resurse umane am dezvoltat in cadrul solutiei software EPM dezvoltata de Senior Software Romania o suita de 3 aplicatii menite sa contribuie la cresterea performantei in HR.

Vanzari

Managementul performantei in vanzari le permite organizatiilor sa planifice mai eficient, respectiv sa gestioneze si sa analizeze performanta angajatilor, a veniturilor si a zonelor de vanzari, cu ajutorul unui soft de Business Performance Management – BPM.

Transporturi

Managementul performantei in transportul de marfa prin aplicatia SeniorLogistics digitalizeaza procesele de planificare si analiza in cadrul companiilor care detin flote auto.

Studii de caz & Articole utile

Ai nevoie de mai multe informatii? Descarca prezentarea Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link