Phoenix Contact Romania realizeaza planul de venituri si cheltuieli cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software

logo_pxc

Phoenix Contact Romania, subsidiara Phoenix Contact GmbH & Co. KG din Germania – lider mondial in tehnica industriala de contact, a ales sa implementeze sistemul CPM de la Senior Software.  Managerii companiei au ales sa utilizeze solutia CPM pentru a gestiona mai eficient activitatea de planificare a veniturilor si cheltuielilor si pentru a analiza indicatorii cheie ai afacerii astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii.

“Implementarea solutiei CPM de la Senior Software a fost raspunsul corect la problemele cu care ne confruntam, si anume lipsa de control in gestionarea unor operatiuni complexe, riscul pierderii datelor, lipsa accesului in timp real la informatii. Mai mult decat atat, interfata customizabila a aplicatiei permite combinarea rapida a datelor istorice si a estimarilor bugetare, in vederea obtinerii unei planificari cat mai realiste a veniturilor si cheltuielilor.”

A declarat domnul Silviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania.

In prezent, solutia CPM de la Senior Software permite companiei Phoenix Contact Romania sa gestioneze toata activitatea de analiza si estimare bugetara intr-o platforma unica. Responsabilii Regionali de Vanzari din cadrul companiei estimeaza bugetele de venituri si cheltuieli, Directorul de Vanzari si Directorul General le verifica si valideaza, iar Directorul Financiar realizeaza planul de venituri si cheltuieli. De asemenea, solutia permite managerilor sa aduca ajustari in orice faza intermediara a procesului de bugetare, fara riscul deteriorarii datelor, astfel incat intregul buget sa fie echilibrat si in concordanta cu obiectivele companiei.

“Fiind extrem de usor de utilizat, implementarea solutiei CPM de la Senior Software s-a tradus prin simplificarea procesului de bugetare si reducerea timpilor alocati. Toate acestea au fost posibile datorita platformei pe care este dezvoltat sistemul, aceasta permitand:

• introducerea cu usurinta a unor date estimative preliminare

• realizarea de analize si estimari ale veniturilor si marjelor de profit intr-un timp foarte scurt

• posibilitatea de vizualizare a datelor din perspective diferite si realizarea ajustarilor si iteratiilor intr-un mod foarte simplu.”

A adaugat domnul Silviu Toma.

close-link
close-link
close-link
close-link