Liderul pietei de cadouri corporate, GiftSolution, a implementat solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI

SeniorERPGiftSolution – cel mai mare producator de cadouri corporate din Romania, a ales sa implementeze sistemele integrate ERP si Business Intelligence de Senior Software. Pentru a-si mentine pozitia de lider, managerii companiei au decis sa implementeze o solutie software potrivita pentru caracterul sezonier al afacerii si capabila sa sustina volumul ridicat de activitate din perioadele de varf si astfel au ales SeniorERP si SeniorVisualBI. Cu ajutorul celor doua solutii integrate, compania a eficientizat fluxurile de lucru si si-a organizat mai bine activitatea.

“Ca orice companie de import si distributie, nu puteam sa ne gandim serios la o crestere a activitatii fara sa luam in calcul implementarea unui sistem ERP integrat. Criteriile avute in vedere in momentul alegerii solutiei au fost: capacitatea furnizorului de a dezvolta anumite functionalitati adaptate nevoilor noastre, pretul si nu in ultimul rand implicarea echipei de implementare in acest proces.”

A declarat Anca Floare, Director Financiar-Contabil GiftSolution.

Solutia SeniorERP a reusit sa creasca productivitatea angajatilor din cadrul GiftSolution, sa sporeasca eficienta pe intreg lantul logistic si sa imbunatateasca activitatea de productie. Pe langa SeniorERP, compania a implementat si SeniorVisualBI – sistemul de analiza si raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor. Acesta le ofera managerilor acces in timp real la principalii indicatori ai afacerii, iar analizele predictive le permit sa poata lua decizii mai bune in ceea ce priveste estimarea vanzarilor si implicit a necesarului de aprovizionat.

“O solutie software performanta te ajuta sa depasesti limitarile care pot interveni in cadrul oricarei companii in ceea ce priveste accesul la informatii si devine vitala in cazul volumelor mari de date. Este importanta eficientizarea activitatii din cadrul unei companii, iar solutia de la Senior Software indeplineste acest criteriu pentru ca educa angajatii si ii invata sa lucreze unitar in spiritul unui mod de lucru foarte clar.”

A adaugat Andreea Rasoga, Director Comercial GiftSolution.

Citeste comunicatul de presa integral pe www.seniorerp.ro

Articolul anterior
Phoenix Contact Romania realizeaza planul de venituri si cheltuieli cu ajutorul solutiei CPM de la Senior Software
Articolul următor
Grupul de Distributie ETA isi planifica livrarile cu solutia de optimizare rute de la Senior Software

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

close-link
close-link
close-link
close-link