Studiu de caz VIDEO

Vitacom, distribuitor de top de produse si accesorii electronice din Romania, a redefinit procesele de lucru si a obtinut flexibilitate sporita, cu ajutorul solutiei SeniorXRP

Vezi video si descopera avantajele obtinute de Vitacom in urma utilizarii sistemului SeniorXRP, platforma de tip ERP pentru managementul afacerilor complexe!


Tehnologii moderne

Flexibilitate si control in depozitul Vitacom

Vitacom, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse si accesorii electronice de pe piata romaneasca, isi gestioneaza activitatea cu ajutorul solutiei SeniorXRP, care acopera cu succes procesele de lucru ale companiei folosind cele mai noi tehnologii din domeniul sistemelor software de management al afacerii.

Echipa Vitacom a ales platforma de dezvoltare de tip ERP de la Senior Software datorita flexibilitatii acesteia si modului in care s-a adaptat la tipul de business desfasurat de compania din Cluj. Printre functionalitatile apreciate, se numara accesul usor la datele din sistem, capacitatea de a stoca o cantitate mare de informatii intr-o singura baza de date, interfata web intuitiva si posibilitatea de personalizare rapida a sistemului, pentru a raspunde in timp real cerintelor distribuitorului.

video vitacom erp - implementare sistem software erp romania

Cu SeniorXRP am redefinit procesele, le-am simplificat si le-am eficientizat, acestea fiind in prezent stabile si foarte accesibile. In ceea ce priveste accesibilitatea datelor, gasim rapid ceea ce avem nevoie, putem sa ordonam datele conform necesitatilor noastre si chiar sa facem personalizari pentru fiecare in parte.

Vasile Andrei Vita, Manager General – Vitacom Electronics.

Ce beneficii a obtinut compania?

Simplificarea si optimizarea proceselor de business

Cresterea flexibilitatii in desfasurarea activitatilor

Adaptarea si personalizarea fluxurilor de lucru, in functie de nevoile companiei

Control sporit asupra tuturor canalelor de vanzare

Gestionarea integrata a canalelor de vanzare (IKA, Marketplace, magazin online, portal B2B, comert traditional)

Stocarea informatiilor intr-o singura baza de date

Acces in timp real la date actualizate si corecte, oricand si de oriunde, de catre toti angajatii companiei

Piata se schimba foarte repede, cerintele sunt tot mai mari, iar noi trebuie sa ne adaptam rapid. Prin urmare, se impunea implementarea unei solutii flexibile, ce are la baza tehnologii de ultima generatie, care sa ne permita sa realizam modificari si sa ne sustina in dezvoltarea afacerii.

Flexibilitatea aceasta de a realiza setari in SeniorXRP este cel mai important lucru, pentru ca ne permite sa modelam noi anumite procese, sa facem usor modificari si sa imbunatatim modul de lucru. Nu trebuie sa mai spunem noi ca avem nevoie de anumite lucruri si ca ar trebui sa se faca dezvoltari ci, pur si simplu, se fac setari in aplicatie si asta ne ajuta foarte mult.

Vasile Andrei Vita, Manager General – Vitacom Electronics.

Sisteme software de ultima generatie pentru managementul integrat al afacerii

SeniorXRP este perfect integrata cu solutiile WMS – sistem pentru managementul depozitului si SeniorAWB – sistem pentru optimizarea livrarilor, furnizate tot de catre Senior Software. Datorita integrarii cu WMS, comenzile de la clienti sunt transmise din SeniorXRP catre sistemul pentru managementul depozitului, pentru a fi pregatite de livrare, iar orice informatie despre produse, stoc, stadiul pregatirii comenzilor din spatiul logistic si nu numai, poate fi accesata usor din ERP. Ca urmare a legaturii cu SeniorAWB, distribuitorul are posibilitatea sa aleaga cea mai buna varianta pentru serviciile de curierat si sa obtina control asupra costurilor de livrare.

WMS este un sistem utilizat in toate activitatile logistice, cu ajutorul caruia avem un control si o precizie mare in toate aspectele legate de miscarea marfurilor. Pot spune ca avem un control total.

Datorita integrarii cu SeniorAWB, putem obtine cel mai bun curier pe o anumita zona, in functie de ce ne dorim sa punem in prim plan: pret, durata de livrare sau un raport intre cele doua. Astazi nu cred ca ne-am putea lipsi de aceasta aplicatie deoarece ne aduce rezultate foarte bune.

Vasile Andrei Vita, Manager General – Vitacom Electronics.

erp wms vitacom implementare software integrat

Afla mai multe detalii despre solutiile performante pentru gestionarea afacerii. Alege solutia care se potriveste modelului tau de business!

Descopera SeniorXRP si vezi de ce este un sistem ERP unic de piata

close-link
close-link
close-link
close-link