Medica M3 a implementat SeniorERP, SeniorSFA si SeniorVisualBI

Medica M3 este importator si distribuitor al unei game largi de produse consumabile, instrumente si echipamente stomatologice, atat pentru cabinetele dentare, cat si pentru laboratoarele de tehnica dentara. Compania a implementat solutiile ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software pentru a-si imbunatati colaborarea cu furnizorii si clientii si pentru a creste acuratetea procesului decizional.

seniorerp medica m3

“Am decis ca avem nevoie de o solutie integrata de managament al afacerii in momentul in care cantitatea si complexitatea datelor ajunsesera la un nivel in care nu mai puteau fi gestionate fara solutii software integrate. In urma organizarii unei proceduri de analiza amanuntita a ofertelor de pe piata, am desemnat Senior Software ca fiind ofertantul cel mai potrivit nevoilor noastre, oferind un raport pret/calitate bun, o flexibilitate sporita si posibilitatea de a gestiona si analiza mai bine informatiile utile companiei.”
A declarat domnul Mihai Maxim, Marketing Manager Medica M3.

Implementarea sistemului ERP a favorizat automatizarea proceselor legate de generarea documentelor, implementarea unor fluxuri de lucru bine definite pentru activitatile de achizitie, vanzare si distributie, definirea clara a politicilor comerciale in relatia cu furnizorii si clientii si nu numai. Integrarea acestuia cu SeniorSFA a permis transmiterea automata a comenzilor preluate de agentii de vanzare de pe teren direct catre ERP, ceea ce a dus la reducerea timpului de livrare.

Toate datele din ERP si SFA pot fi analizate in prezent cu SeniorVisualBI. Cu ajutorul acestuia managerii urmaresc o serie de indicatori relevanti pentru companie, precum cash-flow-ul, vanzarile nete, adaosul comercial, rata profitului, valoarea si cantitatea achizitiilor sau soldurile partenerilor.

close-link
close-link
close-link
close-link