Senior Software a deschis o noua filiala la Cluj

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, anunta deschiderea celui de-al doilea punct de lucru, de data aceasta la Cluj. Prin intermediul acestuia, compania urmareste sa fie mai aproape de clientii sai si sa creasca gradul de disponibilitate catre companiile din zona. In prima faza, echipa de la Cluj va fi alcatuita din 10 oameni, care vor face parte din departamente dedicate clientilor.

noua filiala la Cluj

“In ultimii ani infrastructura de comunicatii a cunoscut o dezvoltare exploziva. Niciodata nu a fost mai simplu, mai accesibil si mai rapid sa primesti si sa transmiti volume uriase de date, indiferent de localizarea partenerului. Cu toate acestea, in multe situatii comunicarea problemelor cu adevarat importante nu se poate efectua fara prezenta fizica. Drept urmare, pentru a facilita dialogul cu clientii nostri si pentru a putea intelege situatiile particulare cu care se confrunta, am decis sa deschidem o a doua filiala Senior Software, de data aceasta la Cluj. Aici vrem sa formam o echipa dedicata in special gestionarii relatiilor cu clientii, iar motivele pentru care am ales Clujul sunt legate, printre altele, si de potentialul semnificativ de recrutare din zona.” Daniel Toma, Director General Senior Software.

Cei interesati sa se alature echipei de la Cluj pot vedea job-urile disponibile si pot aplica aici: www.seniorsoftware.ro/cariere/.

close-link
close-link
close-link
close-link