M&M Product a ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software

M&M Product este producator si distribuitor de solutii de ambalare si lider pe piata de ambalaje flexibile din Romania, la folia termocontractibila PVC si la folia de paletizare pre-intinsa. Compania a ales sa implementeze sistemul ERP si aplicatia Business Intelligence oferite de Senior Software datorita tehnologiei de ultima generatie pe care acestea le integreaza.

“Sistemul ERP de la Senior Software este diferit fata de ceea ce am avut pana acum, este flexibil, cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat. In plus, este integrat cu solutia Business Intelligence, un instrument nou pentru noi, insa de un real ajutor, pentru ca ne ofera analize deosebite pe care anterior nu le puteam obtine.”
A declarat domnul Ovidiu Roman, Director Executiv M&M Product.

erp m&m product logoOdata cu implementarea SeniorERP, managerii M&M Product au obtinut in primul rand acces in timp real la informatii, indiferent de punctul de lucru de unde sunt introduse acestea. In plus, toate modulele sistemului ERP se regasesc in cadrul aceleiasi aplicatii, accesul angajatilor la acestea facandu-se pe baza regulilor de securitate stabilite la nivel de management.

Cu ajutorul solutiei Business Intelligence, compania poate urmari vanzarile in functie de diferite criterii, poate afla care sunt cele mai vandute produse sau cei mai profitabili clienti samd.

“Concluzionand, putem spune ca pana in prezent colaborarea noastra cu Senior Software a decurs foarte bine si ne declaram multumiti de solutiile implementate.”
A mai spus domnul Ovidiu Roman.

close-link
close-link
close-link
close-link