Therezia Prodcom a implementat sistemele ERP si BI de la Senior Software

erp romanesc implementare therezia srlTherezia Prodcom este producator si distribuitor de produse lactate si un nume sonor pe piata produselor lactate din Romania. Compania a ales sa integreze activitatile de productie si distributie cu ajutorul sistemelor ERP si Business Intelligence oferite de Senior Software.

Solutia ERP a inlocuit in cadrul companiei o aplicatie de contabilitate, care nu mai raspundea cerintelor managerilor de gestionare integrata a tuturor activitatilor. Printre beneficiile oferite de sistemul ERP se numara si accelerarea proceselor interne si cresterea gradului de transparenta datorita disponibilitatii in timp real a informatiilor, trecerea de la operarea manuala a preturilor pe documente la calculul automat al acestora datorita implementarii policitilor comerciale si imbunatatirea activitatii de livrare prin implementarea rutelor de livrare in modulul specific din ERP.

Sistemul BI este integrat cu ERP si ofera analize si rapoarte interactive cu ajutorul carora managerii Therezia urmaresc activitatea de productie, vanzarile, profitabilitatea si multi alti indicatori.

close-link
close-link
close-link
close-link