Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi.

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti.

Principala provocare cu care se confrunta echipa Ocean Fish inainte de implementare era identificarea locatiei produselor in depozit, desi acestea apareau fizic pe stoc. Acum, cu sistemul WMS, angajatii pot afla rapid si cu exactitate unde se afla produsele, iar pregatirea si expedierea comenzilor se face intr-un timp mult mai scurt. Astfel, Ocean Fish reuseste sa onoreze 100% din comenzi, iar managerii companiei au o imagine mult mai clara a stocurilor.

“Odata cu implementarea sistemului WMS, angajatilor nostri le este destul de usor sa pregateasca comenzile. Acestia stiu de la bun inceput la ce rand, nivel sau etaj sa se duca pentru a pregati coletele. Astfel, reusim sa onoram in totalitate comenzile pentru care aveam stoc in depozit si sa avem o acuratete cat mai mare a stocurilor”

– a declarat Marius Trifu, CEO Ocean Fish.

Un alt beneficiu obtinut in urma implementarii solutiei WMS a fost simplificarea fluxului de activitati din depozit.  Noii angajati sunt acum mult mai usor de instruit, iar eroarea umana a fost eliminata aproape in totalitate. De asemenea, managerii Ocean Fish au o viziune globala asupra intregii activitati a angajatilor si pot lua cu usurinta decizii in privinta acestora.

Sistemul pentru managementul depozitului face parte dintr-un pachet de solutii software in care a investit compania Ocean Fish de-a lungul timpului. Din 2011, producatorul de produse din peste continua sa aleaga sistemele Senior Software, implementand un sistem de tip ERP pentru managementul resurselor, o solutie de Business Intelligence pentru analiza si raportare si o aplicatie pentru gestionarea vanzatorilor din teren. Mai mult, activitatea din depozite este sustinuta si de echipamentele Zebra, achizitionate prin divizia hardware a Senior Software, trada.

“Colaborarea cu echipa tehnica Senior Software a fost foarte ok. Au fost prompti si ne-au rezolvat rapid problemele si solicitarile pe partea de fluxuri de lucru. O companie precum Ocean Fish nu poate fi gestionata fara un sistem WMS, astfel ca pe viitor vom continua sa investim in solutii software. Personal, consider ca toate afacerile complexe trebuie sa tina pasul cu evolutia tehnologiei”

- a concluzionat CEO-ul Ocean Fish.

Despre Ocean Fish

Cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro, Ocean Fish este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de produse din peste din Romania. Compania a fost infiintata in 1998, are capital integral romanesc si vinde peste 20 de tone pe zi de produse si derivate din peste.

close-link
close-link
close-link
close-link