Old Team Distribution isi gestioneaza afacerea cu sistemele ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software

erp old team distributionDistribuitorul de bauturi profilat pe segmentul HoReCa – Old Team Distribution – a implementat SeniorERP, SeniorSFA si SeniorVisualBI. Capacitatea sistemelor de a se mula pe specificul activitatii, incadrarea in bugetul stabilit, dar si recomandarile partenerilor companiei au fost cateva dintre criteriile avute in vedere de manageri.

“Sistemele informatice sunt foarte importante, de aici si decizia de a implementa un sistem integrat de gestiune a afacerii la doar 3 ani de la infiintarea companiei. Aveam deja experienta implementarii unui astfel de sistem si cunosteam beneficiile pe care le poate aduce, iar dezvoltarea companiei cerea o solutie mult mai performanta, care sa permita un control mai eficient al activitatii si functionalitati mai avansate pentru analiza datelor.
Am ales sa colaboram cu Senior Software pentru ca solutia oferita a indeplinit cerintele noastre si pentru ca am gasit o disponibilitate in customizarea softului pe specificul afacerii noastre.”
A declarat Doamna Monica Dinu, Asociat Old Team Distribution.

Sistemul SFA este integrat cu ERP, astfel ca agentii au acces in timp real la stocuri. “Am ales SeniorSFA pentru ca ne dorim intotdeauna sa fim cu un pas inaintea competitiei si pentru ca este un sistem fara de care un agent nu poate sa lucreze optim.”, a adaugat doamna Dinu.

SeniorVisualBI este utilizat pentru analiza indicatorilor de vanzari, a achizitiilor si nu numai. Doamna Monica Dinu marturiseste ca “Sistemul BI este un instrument de analiza foarte bun. Daca vrei sa faci o analiza in adevaratul sens in cuvantului, este unealta potrivita, pentru ca iti ofera o imagine detaliata a activitatii.

close-link
close-link
close-link
close-link