Tuplex Romania a implementat SeniorERP si SeniorVisualBI

Tuplex Romania – parte Grupului Tuplex, cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala si de Est – a ales sistemele integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software.

erp implementare tuplexDupa 6 ani de existenta pe piata din Romania, Tuplex a devenit unul dintre liderii din domeniul distributiei de mase plastic. Datorita nivelului de dezvoltare atins, a fost necesara o solutie software integrata care sa optimizeze fluxurile de lucru si sa contribuie la cresterea productivitatii angajatilor.

“Motivul pentru care am decis ca avem nevoie de o solutie moderna de tip ERP a fost simplu: software-ul pe care il utilizam nu ne putea asigura suportul pentru o dezvoltare sanatoasa a business-ului, pe termen lung. Dinamica de crestere a cifrei de afaceri a impus crearea unor noi proceduri de lucru si imbunatatirea celor existente. De aceea, aveam nevoie de viteza de lucru si acces in timp real la date concrete, centralizate, pe baza carora sa putem lua decizii eficiente si rapide. Pentru a obtine un randament maxim era necesara o solutie software flexibila, adaptabila activitatii noastre.”
A declarat doamna Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania.

Analiza tuturor ofertelor de software disponibile pe piata locala a durat 6 luni – Tuplex Romania alegand in final sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software.

“Am luat parte la foarte multe prezentari si am analizat un numar mare de oferte. Criteriile pe care le-am avut in vedere au fost clare si bine puse la punct, iar Senior Software a fost furnizorul care a reusit sa ne convinga ca alaturi vom putea avea o implementare de succes, adaptata cerintelor si nevoilor clar stabilite de la bun inceput. Calitatea oamenilor, seriozitatea, flexibilitatea, profesionalismul si implicarea personala de care au dat dovada in mod special in faza de analiza a proceselor firmei si a nevoilor de customizare ne-au convins ca putem avea impreuna un adevarat parteneriat, bazat pe dorinta comuna de a reusi, pe calitate si respect. Am regasit in echipa Senior aceleasi valori care definesc echipa Tuplex, probabilitatea unui esec fiind practic imposibila.”
A adaugat doamna Alina Yolcu.

Citeste un interviu amanuntit cu doamna Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania pe www.seniorerp.ro

close-link
close-link
close-link
close-link