Roxana SRL a implementat ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software

sistem erp romanescRoxana SRL este liderul distributiei de bere si bauturi racoritoare din Bistrita. Compania a ales sistemele integrate ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software pentru a optimiza canalele de distributie si pentru a creste volumul vanzarilor.

“In momentul acesta lucram bine cu sistemele de la Senior Software si suntem multumiti, mai ales ca putem sa gestionam activitatea ambelor filiale Roxana SRL in mod unitar si avem acces in timp real la informatii. Toate comenzile de pe teren ajung in aceeasi baza de date, iar astfel le putem procesa mult mai rapid. In ceea ce priveste solutia SFA, avantajul principal a fost reprezentat de costurile reduse ale infrastructurii, specifice platformei Android.”
A spus domnul Vali Canpeanu, Director de Vanzari Roxana SRL.

In urma implementarii, Roxana SRL a obtinut urmatoarele avantaje:

  • Calcularea preturilor in mod automat, direct pe documentele de vanzare, in functie de politicile comerciale stabilite in relatia cu clientii: discounturi, termene de plata etc.
  • Preluarea comenzilor de client cu ajutorul sistemului SFA pe Android si transmiterea acestora catre ERP prin sincronizare.
  • Organizarea activitatii de livrare: planificarea rutelor, incarcarea masinilor si generarea documentelor de livrare facandu-se prin intermediul modulului “Parc Auto” din ERP.
  • Urmarirea vanzarilor, achizitiilor, a repartizarii cheltuielilor pe locatii, masini sau agenti etc cu ajutorul analizelor interactive oferite de SeniorVisualBI.

Citeste stirea integral aici: www.seniorerp.ro

close-link
close-link
close-link
close-link