SeniorVisualBI analizeaza afacerile a mai mult de 100 de companii

Sistemul Business Intelligence oferit de Senior Software este dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor. In prezent, SeniorVisualBI analizeaza afacerile a peste 100 de companii care insumeaza afaceri de peste 1 mld. EUR.

“In ultima perioada tot mai multe companii vad solutiile Business Intelligence nu ca pe o alegere optionala, ci ca o parte integranta a sistemului ERP sau CRM pe care il implementeaza. Inca de la prima interactiune cu SeniorVisualBI, clientii percep intuitivitatea si puterea de analiza a acestuia, iar odata ce il au la dispozitie le este usor sa isi creeze rapoartele de care au nevoie si sa ia deciziile potrivite pornind de la acestea, sistemul avand capacitatea uimitoare de a se mula pe specificul oricarui business.”
Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

business intelligenceCompaniile care utilizeaza SeniorVisualBI apartin unor domenii variate de activitate, precum FMCG, constructii, farmaceutice, electrice si electronice, energie, agricultura etc., iar majoritatea au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri pe parcursul anului 2012, precum Adaconi – importator si distribuitor de produse de birotica si papetarie – cu 19%, Apollo Mod Distribution – importator de produse cosmetice – cu 21%, Phoenix Contact – lider in domeniul tehnologiilor de conectare – cu 42%, Regency Company – importator de pal melaminat, accesorii de mobila si blaturi de bucatarie – cu 32% samd.

close-link
close-link
close-link
close-link