Phoenix Contact Romania utilizeaza cu succes SeniorERP si SeniorVisualBI de mai bine de 5 ani

Phoenix Contact Romania a fost infiintata in 2005 ca o filiala detinuta 100% de compania Phoenix Contact GmbH & Co din Blomberg, Germania. Cu o prezenta pe piata de 80 de ani, Phoenix Contact este lider in domeniul productiei de componente pentru conexiuni electrice si pentru tehnologia automatizarilor industriale.

sigla senior software“Specificul activitatii noastre, import si distributie de articole electrice si electronice pentru industrie, presupune, pe langa servicii de logistica, o gestionare rapida a solicitarilor clientilor nostri. Atunci cand portofoliul de produse este de peste 70.000 de articole diferite, orice activitate dintre cele mentionate devine o adevarata provocare. Aici am gasit un suport foarte potrivit in SeniorERP pentru ca este un instrument flexibil, sigur in functionare si cu o interfata simpla si intuitiva pentru utilizator. Mai mult decat atat, echipa de suport ne ajuta in permanenta sa ajustam sistemul conform schimbarilor survenite in zona de operational. Evolutia continua a nevoilor noastre a fost pe deplin sustinuta de flexibilitatea si operativitatea echipei Senior Software, iar influenta SeniorERP in cresterea performantei companiei noastre este indiscutabila.”
A declarat domnul Silviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania.

In prezent, Phoenix Contact Romania utilizeaza cu succes atat sistemul ERP, cat si solutia Business Intelligence si a reusit sa isi dubleze cifra de afaceri in ultimii trei ani, aceasta ajungand de la 12 milioane RON in 2011 la 24 de milioane in 2013. De asemenea, portofoliul de clienti a evoluat aproximativ in acelasi ritm. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita unei mai bune organizari a activitatilor de vanzari, suport clienti si logistica, ceea ce a permis alocarea de resurse suplimentare in zonele direct productive.

close-link
close-link
close-link
close-link