Senior Software filiala in Constanta

Senior Software a deschis incepand cu 1 iulie 2008 o filiala in Constanta, ca parte a strategie de dezvoltare a companiei orientate spre extinderea si consolidarea prezentei la nivel local. Divizia Senior Software localizata in Constanta va prelua competente de cercetare, dezvoltare, mentenanta si suport pentru solutia proprietara SeniorERP.

“Folosim un complex de imprejurari favorabile care ne-au creat oportunitatea deschiderii unei filiale in Constanta. Zona este una importanta din punct de vedere al numarului mare de clienti compatibili cu specificul solutiei si serviciilor pe care le oferim, prin solutia noastra ERP pentru Import, Distributie si Logistica. De asemenea, din punct de vedere al potentialului recrutarii de profesionisti din domeniul IT, credem ca este o zona prospata si ofertanta. Este un prim pas in strategia Senior Software de dezvoltare a noi puncte de lucru si a unei retele de parteneri la nivel national.”
A declarat Daniel Toma, Managing Director la Senior Software.

senior software logoFiliala din Constanta a Senior Software va avea ca principale competente dezvoltarea de componente de Business Intelligence pentru integrarea in aplicatia SeniorERP, dar si activitati de mentenanta si dezvoltare de software si servicii pentru platforma ERP oferita de Senior Software. De asemenea, va sustine efortul de vanzari, prin localizarea serviciilor si o oferta care beneficiaza de suport tehnic permanent pentru companiile interesate de solutii si servicii ERP pentru Import, Distributie si Logistica.

Despre SeniorERP:
Solutia dezvoltata de Senior Software – SeniorERP, asigura suportul activitatilor de gestiune a resurselor companiei (ERP), fiind implicat in componente multiple ale proceselor de afaceri: financiar-contabilitate, trezorerie, mijloace fixe, gestiune clienti, comenzi vanzare, facturare, furnizori, achizitii, gestiune stocuri, productia produselor compuse, promotii, planificari livrari, management depozit (WMS). Analizele manageriale beneficiaza prin SeniorERP de un sistem de raportare BI (Business Intelligence).

SeniorERP automatizeaza forta de vanzari a companiei pe baza functionalitatilor SFA. De asemenea, implementarea include si interfaterea pentru preluare automata a comenzilor de la clienti, pe baza functionalitatilor integrate de EDI (Electronic Data Interchange), bazate pe standardul GS1.Procesul de schimb electronic de informatii se bazeaza pe transferul a diverse documente si informatii de business intre computere ale companiilor partenere.

De asemenea, in cadrul implementarii SeniorERP ofera facilitati bazate pe tehnologia Virtual Earth, platforma online de servicii dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere. Integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP confera beneficii extinse companiilor ce activeaza in domeniul importului si distributiei, prin punerea la dispozitie a unor instrumente eficiente de optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

Despre Senior Software:
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner si este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, un nou standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server in prezent. SeniorERP ofera integrare si comunicare de tip Electronic Data Interchange – EDI. Sistemul integreaza tehnologia de localizare online si optimizare a rutelor Virtual Earth, dezvoltata de Microsoft. Pentru upgrade si deployment rapid, aplicatia integreaza tehnologia ClickOnce. SeniorERP ofera facilitati de conectare directa a portalului prorpiu de e-commerce cu sistemul ERP, cu beneficii extinse in extinderea canalelor alternative de vanzari.

Politica de licentiere flexibila ofera modalitati diverse de achizitionare a sistemului SeniorERP: On Premises si On Demand, dand posibilitatea clientilor sa isi cheltuiasca bugetele legate de achizitionarea unui ERP asa cum considera mai util: prin achizitionarea unei licente si instalarea solutiei ERP in sistemul propriu sau prin achizitionarea unui pachet de servicii lunare de tip abonament, care ofera accesul la un ERP puternic pentru distribuitori, bazat pe servicii web, smart client si clickonce, prin intermediul internetului.

close-link
close-link
close-link
close-link