SeniorSFA este disponibila intr-o noua versiune ce utilizeaza o tehnologie revolutionara de citire a imaginilor

Noutati

Senior Software lanseaza o noua versiune a aplicatiei SFA, sistemul destinat automatizarii activitatilor echipelor de vanzari pe teren. O modificare majora din versiunea 4.8 a solutiei SeniorSFA este reprezentata de utilizarea Trax, o tehnologie noua pentru piata din Romania, de citire a imaginilor digitale.

SeniorSFA este o solutie de optimizare si automatizare a activitatilor echipelor de vanzari, iar cea mai noua versiune este acum disponibila si pe Windows 10, folosind o tehnologie inovatoare intitulata Trax. Aceasta tehnologie asigura o modalitate mai clara si fiabila de recunoastere a imaginilor digitale si ajuta echipele de vanzari sa inteleaga in timp real modul in care produsele sunt performante pe piata.

senior software versiune noua sfa

Tehnologia Trax foloseste algoritmi eficienti de recunoastere a imaginilor, identificand in mod automat produse de brand, sub-brand si nivel SKU. In acest mod, echipele de vanzari pot incarca imagini direct la raft, iar aplicatia le analizeaza automat si genereaza masurile de corectie necesare. De asemenea, managerii de vanzari pot crea analize si rapoarte complexe in functie de informatiile din teren, imbunatatind asezarea produselor la raft.

“Noua versiune a sistemului SeniorSFA cu tehnologia integrata Trax consolideaza suita de sisteme destinate automatizarii si eficientizarii activitatilor de business si reprezinta un pas in plus in directia noastra continua de a livra cele mai bune solutii pentru companiile de distributie si productie din Romania.”

A declarat domnul Lori Haiducescu, Director Operatiuni Senior Software.

Cele mai importante beneficii ale noii versiuni SeniorSFA includ:

  • Accesibilitate crescuta – compatibilitatea cu sistemul de operare Windows;
  • Trasee de lucru mai eficiente – sabloane si harti interactive ce permit programarea optima a vizitelor periodice;
  • Fluxuri de lucru mai bune – vizualizarea taskurilor prioritare intr-un singur dashboard;
  • Experienta de utilizare mai buna pentru managerii de vanzari – design nou al consolei de administrare;
  • Imbunatatirea planificarii activitatilor interne – functionalitati noi de management a activitatilor non-client.

SeniorSFA 4.8 este o aplicatie de management a activitatilor echipelor de vanzari si isi propune sa conecteze clientul, angajatul de pe teren si compania. Interfata sistemului este optimizata pentru fiecare dispozitiv mobil si ofera agentilor de vanzari mobilitate, productivitate si eficienta.

Citeste comunicatul de presa integral pe www.seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link