Total Tools a implementat solutiile ERP si Business Intelligence de la Senior Software

Furnizorul de scule si unelte Total Tools a implementat silogo totalstemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI pentru a-si gestiona mai eficient afacerea in continua crestere.

“Am ales sa colaboram cu Senior Software in primul rand pentru ca este o firma autohtona, dar si pentru ca este printre cele mai active din domeniu, ceea ce denota o continua preocupare pentru imbunatatirea solutiilor si implicit a valorii transmise clientului. Am implementat SeniorERP si SeniorVisualBI pentru automatizarea principalelor procese din firma si gestionarea mai eficienta a fluxurilor financiare, dar si pentru a analiza mai bine profitabilitatea produselor.”

A declarat domnul Ing. Nicolae Florea, Administrator Total Tools.

SeniorERP inlocuieste solutia contabila utilizata anterior de Total Tools si integreaza toate componentele afacerii intr-un singur sistem, imbunatatind astfel productivitatea angajatilor, comunicarea interna si cu partenerii, accesul la informatii, controlul fluxurilor financiare si nu numai.

erp colaj device-uri

Alaturi de SeniorERP, compania a implementat si SeniorVisualBI – solutia Business Intelligence dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in analiza datelor. Astfel, managerii pot realiza analize complexe asupra profitabilitatii articolelor si a performantei portofoliului de produse.

Urmareste acest video si afla mai multe despre SeniorVisualBI!

Citeste comunicatul integral pe www.seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link