Studiu de caz VIDEO

Rezultate remarcabile obtinute de Sipex Company cu solutiile integrate ERP, BI, SFA si B2B

Vezi video si afla cum a evoluat afacerea Sipex Company in ultimii 10 ani cu sistemele SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorSFA si SeniorB2B si ce beneficii a obtinut compania!

Distribuitorul de top din piata materialelor de constructii din Romania, Sipex Company, isi gestioneaza afacerea cu ajutorul unui pachet de sisteme integrate de la Senior Software. Datorita solutiilor ERP, BI, SFA si B2B, compania a reusit sa se dezvolte si sa isi consolideze pozitia pe piata in ultimii 10 ani. Cu o cifra de afaceri de 59 de milioane de euro si 12 centre logistice, businessul beneficiaza de procese automatizate, conectate si mult simplificate.

Sistemele s-au potrivit perfect pe cerintele noastre. Au trecut deja in jur de 10 ani de cand suntem parteneri Senior Software si am simtit din plin toate beneficiile acestei colaborari. Este dovedit faptul ca Senior Software ne-a ajutat foarte mult in dezvoltarea noastra.

Costin Gheorghe, Director Economic - Sipex Company.

Ce beneficii a obtinut Sipex Company?

In urma implementarii solutiilor de la Senior Software, toate informatiile de interes din compania Sipex se regasesc intr-o baza unica de date, fiind usor de accesat si interpretat de catre distribuitor. Echipa manageriala beneficiaza de control si vizibilitate completa asupra intregii afaceri, avand la dispozitie toate parghiile necesare pentru a utiliza cat mai eficient resursele companiei si a trasa directiile potrivite de business. Printre cele mai importante beneficii inregistrate de companie se numara:

Economii semnificative de timp pe toata linia operationala

Imbunatatirea productivitatii si a performantelor angajatilor

Facturare rapida de la orice punct de lucru si urmarirea usoara a incasarilor

Procent mic de facturi neincasate si relatii comerciale imbunatatite

Vizibilitate in timp real asupra fluctuatiei preturilor si control asupra costurilor

Vanzarile si profitabilitatea urmarite in timp real, in functie de criteriile setate

Consum mai mic de combustibil, transporturi de marfa eficientizate

Analize si rapoarte de business bazate pe date corecte, obtinute in timp real

Conformare la toate cerintele fiscale, inclusiv Declaratia 406 (SAF-T)

Sistemele Senior Software, adaptate perfect nevoilor Sipex Company

Cu ERP, timpii s-au imbunatatit pe toata linia operationala. Am eficientizat fiecare transport si tinem sub control costurile. Putem analiza cu atentie daca, ce, cand sau cat trebuie sa comandam. Foarte importanta este obtinerea rapoartelor in timp real cu BI, o solutie magnifica. Urmarim vanzarile pe agent, pe zona, pe tip de produs, dar si profitabilitatea.

SFA ne-a ajutat enorm, echipa de vanzari a putut sa isi mareasca numarul de vizite la clienti si sa lanseze comenzi mai mari. Si solutia B2B a adus un plus important businessului. Partenerii nostri pot lansa comenzi direct in aplicatie, pot vedea preturile setate si statusul comenzilor, cand este data scadenta si pot efectua simplu si rapid platile.

Costin Gheorghe, Director Economic - Sipex Company

Exemple de sisteme software din Romania - ERP, SFA, BI, B2B

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link