Solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI contribuie la mentinerea pozitiei de lider a companiei Interada

Interada este lider de piata in domeniul productiei, instalarii si intretinerii instalatiilor de interfon. In prezent numara aproximativ 6.000 de unitati produse si instalate si peste 140.000 de utilizatori. Pe masura dezvoltarii activitatii companiei, nevoia unei solutii integrate de management al afacerii a devenit din ce in ce mai mare. In acest sens, managerii companiei au decis sa implementeze sistemele ERP si BI de la Senior Software pentru a-si imbunatati modul de operare al datelor, dar si pentru a avea acces mai rapid la informatii despre situatiile financiare.

Interada a implementat ERP si BI de la Senior Software

“In momentul in care vechiul program de contabilitate nu a mai raspuns cerintelor noastre am inceput sa cautam solutii mult mai eficiente din punct de vedere al operarii si exploatarii datelor. Prezentarea care ne-a fost facuta in mod profesionist de catre Senior Software ne-a convins ca un sistem ERP ne va rezolva multe probleme cu care ne confruntam, iar solutia SeniorERP ne-a convins in special din punct de vedere al modului in care se pot intocmi situatiile si rapoartele de care aveam nevoie. “
A declarat domnul Jecu Cristian, Administrator Interada

Nevoia unui sistem de management al afacerii integrat a determinat compania Interada sa inlocuiasca sistemul de contabilitate utilizat anterior cu SeniorERP. Cu ajutorul sistemului ERP toate informatiile companiei sunt gestionate intr-o baza de date unica, si sunt disponibile in timp real tuturor celor care vor sa le acceseze.

Pe langa sistemul SeniorERP, Interada a implementat si SeniorVisualBI – pentru analiza si raportare avansata, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor.

Alte avantaje obtinute de companie in urma implementarii sistemelor ERP si Business Intelligence sunt:

  • Facilitarea comunicarii intre departamente datorita modului de lucru online al sistemului;
  • Automatizarea operatiunilor repetitive precum operatiunile contabile generale in conformitate cu legislatia in vigoare si cu standardele internationale de contabilitate;
  • Accesul rapid la informatii, cu doar cateva click-uri, datorita interfetei intuitive a solutiilor;
  • Posibilitatea urmaririi unor indicatori importanti pentru companie, precum: costurile la nivel de client, distributia costurilor pe centre de cost, incasarile pe tipuri de activitati si multi altii.
close-link
close-link
close-link
close-link