Sustinut de Senior Software, distribuitorul online Corect 2000 proceseaza fara erori sute de comenzi pe zi

Corect 2000, business care comercializeaza online dispozitive electronice, a optimizat activitatea dupa ce a implementat sistemele integrate SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software. Compania proceseaza rapid si corect comenzi de ordinul sutelor pe zi, provenite din platforma eMAG, iar timpul dedicat facturarii a fost redus de la cateva saptamani la cateva ore.

Distribuitorul online de dispozitive electronice, Corect 2000, a eficientizat activitatea si a obtinut economii majore de timp dupa ce a renuntat la vechiul soft de gestiune si a implementat o solutie moderna si integrata. Compania foloseste in prezent sistemul SeniorERP, integrat cu softul de raportare si analiza a datelor SeniorVisualBI, de la Senior Software.


Beneficii obtinute

Printre beneficiile pe care le-a inregistrat compania ca urmare a utilizarii solutiei ERP de la Senior Software, se numara:

Procesarea mai rapida si corecta a comenzilor

Gestionarea eficienta a stocurilor de marfa, a retururilor si a zonei de service

Imbunatatirea relatiei comerciale cu clientii si furnizorii

Gestionarea integrata a activitatilor financiar contabile

Completarea si generarea corecta a declaratiilor fiscale

Economii majore de timp

beneficiile pe care le-a inregistrat corect 2000 ca urmare a utilizarii solutiei ERP de la Senior Software

Cu o cifra de afaceri de circa 24 milioane RON, distribuitorul vinde o gama variata de produse electronice prin intermediul magazinului online si al platformei eMAG, gestionarea corecta a stocului si simplificarea preluarii si procesarii comenzilor fiind printre preocuparile acestuia. Atat aceste aspecte, cat si multe altele au fost solutionate odata cu achizitia sistemului SeniorERP, softul pentru managementul integrat al afacerii furnizat de Senior Software.

Compania beneficiaza de automatizarea transferului de date dintre noul soft ERP si platforma eMAG si, astfel, proceseaza zilnic, fara erori, sute de comenzi. Integrarea dintre cele doua platforme, faciliteaza asocierea automata a platilor din borderoul de incasari cu facturile aferente si, implicit, stingerea soldurilor, oferind totodata trasabilitate si acuratete cu privire la intregul proces de facturare.

Cel mai important aspect obtinut cu SeniorERP este faptul ca facturarea se produce mult mai rapid. Inainte, identificarea platilor transmise de eMAG si asocierea acestora cu fiecare factura in parte se facea manual […].

Acum, prin integrarea sistemului ERP cu eMAG, astfel de operatiuni sunt realizate […] in doar cateva ore. Procesam si 400 de comenzi pe zi, […] totul se importa automat, se factureaza automat, fara vreo eroare.

logo corect 2000 testimonial client ERP senior software
Horia Petrutiu
Director Vanzari - Corect 2000

Anterior parteneriatului cu Senior Software, din cauza limitarilor pe care le prezenta vechiul soft, compania se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste acuratetea stocului, exportul facturilor, dar si legate de completarea si generarea declaratiilor fiscale conform cu cerintele legale.

Acum, cu SeniorERP, avem partea de contabilitate integrata in soft, am reusit sa depunem corect si Declaratia 406 si gestionam optim intreaga afacere. Un alt plus important il reprezinta faptul ca putem lansa mult mai rapid comenzile catre furnizori si stim exact de ce produse avem nevoie. Noua solutie de la Senior Software ne ajuta sa stabilim cat mai precis necesarul de marfa, luand printre altele in calcul si predictii de vanzare cat mai exacte pentru perioada urmatoare. In ziua de astazi, fara un sistem ERP integrat nu poti face fata problemelor care apar in acest domeniu de activitate.

- a adaugat Horia Petrutiu.

Despre Corect 2000

Infiintata in 1998, compania Corect 2000 a activat initial pe piata de constructii si instalatii, iar din 2016 s-a orientat catre distributia online a unei game variate de produse, precum dispozitive electronice. Printre produsele vandute de Corect 2000 se numara: camere de supraveghere, smartwach-uri, produse de gaming, jucarii, articole pentru intretinere si ingrijire corporala, produse pentru uz casnic, accesorii auto si altele. Vanzarea se realizeaza prin magazinul online propriu kidgps.ro si prin platforma eMAG Marketplace.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link