Technova Invest utilizeaza cu succes solutiile integrate de la Senior Software

SeniorERP

Technova Invest se ocupa cu distributia de materiale pentru instalatii termice si este unul dintre principalii distribuitori romani de sisteme complete din cupru. Compania utilizeaza sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI de 5 ani, timp in care s-a dezvoltat constant din punct de vedere al cifrei de afaceri, care a crescut cu 36%, cat si al numarului de depozite, care s-a triplat. Pe langa cele doua solutii, managerii companiei au decis sa implementeze si SeniorE-commerce- magazinul online de la Senior Software.

“In momentul in care am decis implementarea unei solutii pentru managementul afacerii noastre am avut in vedere achizitia unui sistem care sa acopere nevoia de a gestiona numarul mare de clienti si articole distribuite in mai multe locatii si care sa poata fi integrat cu alte solutii sau module, iar sistemele de la Senior Software s-au potrivit perfect cerintelor noastre. Utilizarea acestora s-a tradus prin cresterea numarului de depozite de la 3 la 9 si a cifrei de afaceri. Cu ajutorul SeniorERP si SeniorVisualBI am obtinut un control mai bun asupra afacerii pentru ca ne ofera informatii si rapoarte in timp real.”

A declarat domnul Mihai Chifor, Administrator IT Technova Invest.

In urma implementarii SeniorERP a fost imbunatatita comunicarea intre punctele de lucru ale companiei, s-a redus posibilitatea de aparitie a erorilor de operare si a crescut transparenta asupra operatiunilor. Integrarea sistemului SeniorERP cu magazinul online a facilitat scaderea timpului de pregatire a comenzilor, datorita faptului ca acestea sunt transmise automat in SeniorERP.

Pe langa sistemul SeniorERP, compania a implementat si SeniorVisualBI. Solutia Business Intelligence le permite managerilor sa monitorizeze in timp real afacerea si sa urmareasca indicatori precum: vanzari, profit, achizitii, astfel si nu numai.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link