Porsche Romania a implementat solutia CPM de la Senior Software

solutia cpm porsche romaniaPorsche Romania, cel mai mare comerciant de automobile din tara, a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si optimiza procesele de bugetare si raportare interna. Compania a obtinut in 2014 o cifra de afaceri de aproximativ 398 milioane EUR si are in prezent 160 de angajati si o cota de piata de 24,2%.  

“Am decis sa colaboram cu Senior Software deoarece ii recomanda istoricul cu alti clienti, evolutia ascendenta a companiei si existenta resurselor necesare implementarii proiectului. Am ales sistemul CPM deoarece era necesar sa optimizam procesul de bugetare interna. Solutia de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel.”

A declarat doamna Daniela Vasile, Director Financiar Porsche Romania.

In urma utilizarii solutiei CPM, Porsche Romania a obtinut acces la modele avansate de alocare a costurilor si a veniturilor precum si posibilitatea de a genera cu un singur click rapoarte detaliate privind profitabilitatea companiei. In plus, cu ajutorul solutiei de bugetare si raportare, managerii companiei pot sa realizeze intr-un timp mult mai scurt analize predictive, simulari de business si numai, toate acestea oferindu-le vizibilitate si control asupra performantelor intregii organizatii.

close-link
close-link
close-link
close-link