Unul dintre furnizorii de legume ai celui mai mare retailer din Romania isi gestioneaza integrat afacerea cu SeniorERP

Compania Nu Oricum Serv, una dintre firmele ce aprovizioneaza cu legume un retailer de top din Romania, a optimizat activitatea si a inregistrat economii majore de timp, folosind sistemul SeniorERP de la Senior Software. Furnizorul a obtinut o mai buna gestionare a resurselor si a imbunatatit comunicarea cu IKA, generand documente de business doar cu un singur click.

Furnizorul Nu Oricum Serv, care aprovizioneaza cu legume cel mai mare retailer din Romania, a eficientizat activitatea dupa ce a inlocuit aplicatiile anterioare cu solutia SeniorERP, soft ERP pentru gestionarea resurselor, de la Senior Software. Datorita sistemului integrat pentru managementul afacerii, compania isi gestioneaza optim resursele si schimbul de informatii cu IKA, obtinand astfel economii majore de timp si control crescut asupra businessului.

Cu sediul in Dambovita, Nu Oricum Serv are o cifra de afaceri de aproximativ 8 milioane de euro si comercializeaza produse fitosanitare, seminte, articole pentru sere, fiind totodata producator si furnizor de legume si fructe. Managerii companiei au decis sa implementeze sistemul SeniorERP, deoarece aveau nevoie de un soft performant cu ajutorul caruia sa solutioneze provocarile de business si sa dezvolte afacerea.

Vechiul sistem nu permitea operarea automata a datelor si documentelor, ceea ce ne punea in situatia de a le procesa manual […]. Prin urmare, am cautat un sistem user-friendly, cu interfata intuitiva care sa fie adaptat la nevoile noastre si sa automatizeze procesele operationale. Am decis ca sistemul ERP de la Senior Software este solutia potrivita […].

Cu SeniorERP am obtinut […] o mai buna utilizare a resurselor umane si am redus la zero greselile […]. Ne ofera control asupra preturilor de vanzare, asupra afacerii […]. Un beneficiu extrem de important este integrarea cu aplicatiile software ale clientilor din IKA. Functionalitatile EDI din SeniorERP reprezinta o mina de aur pentru noi, deoarece ne-au usurat efectiv munca. In cele 3 luni, de cand lucram efectiv in ERP, am redus foarte mult timpul alocat pentru operarea unor documente. Aici pot enumera schimbul de informatii cu EDI, bonurile de consum pentru ambalajele folosite, care in acest moment se emit printr-un singur click. […]

nu oricum serv logo testimonial implementare sistem software erp
Ionut Draghici
Logistic Manager - Nu Oricum Serv

Beneficii

Printre numeroasele beneficii pe care compania Nu Oricum Serv le-a obtinut cu ajutorul solutiei SeniorERP de la Senior Software, se numara:

Control si vizibilitate sporita asupra intregii afaceri

Eliminarea sarcinilor manuale repetitive si a erorilor de operare

Scurtarea timpilor de lucru pe diverse operatiuni

Acces rapid la orice informatie de interes

Date actualizate in timp real

Cresterea productivitatii angajatilor

Trasabilitate si operativitate crescuta in sarcinile de zi cu zi

Control sporit asupra preturilor de vanzare si asupra consumului de materii prime

beneficii Nu Oricum Serv obtinute cu ERP de la Senior Software

Echipa Nu Oricum Serv foloseste si sistemul SeniorHR de la Senior Software, soft de resurse umane prin intermediul caruia sunt gestionate eficient toate activitatile de HR.

Pe partea de HR, administrarea personalului, pontajul si salarizarea sunt procese-cheie, iar cu solutia de gestionare a resursei umane, de la Senior Software, le avem pe toate intr-un singur loc, ceea ce reduce semnificativ din timpul necesar gestionarii acestor procese.

- a completat Ionut Draghici.

Furnizorul si-a propus ca in perioada urmatoare sa construiasca un nou centru logistic cu temperatura controlata si o fabrica de procesare legume, dezvoltare ce va fi sustinuta de catre sistemele Senior Software.

Despre Nu Oricum Serv

Pornita ca o afacere de familie, Nu Oricum Serv si-a inceput activitatea in anul 2004 si comercializeaza produse fitosanitare, seminte, legume, fructe si articole pentru sere. Compania din Dambovita realizeaza si activitate de productie legume, dispunand de o ferma de 16 hectare.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link