Vanzarile Rocast catre persoanele fizice au crescut cu 10% in urma implementarii SeniorE-commerce

rocast lp descarca prezentare

Rocast are in portofoliu peste 70 000 de articole destinate unui spectru larg de activitati precum bricolaj, constructii si industrie. Pentru a-si extinde canalele de vanzare, managerii Rocast au lansat platforma de comert electronic de la Senior Software si astfel, in doar 3 luni de la implementarea magazinului online, compania a inregistrat vanzari B2C cu 10% mai mari.

Portalul online de la Senior Software este ca un ghid pentru clientii nostri si este absolut necesar, fara un astfel de instrument nu poti sa evoluezi in ziua de azi. Chiar daca oferi modalitati clasice de vanzare, direct de la sediu sau prin agentii de pe teren, trebuie sa te indrepti si catre comertul electronic. In plus, daca doresti sa-ti maresti cifra de afaceri cam cu aceleasi resurse, magazinul online este cel mai accesibil instrument.”

A declarat domnul Horatiu Vonica, Directorul General al companiei Rocast.

Managerii companiei au decis sa integreze magazinul online cu sistemul SeniorERP – pentru managementul resurselor companiei, astfel incat sa accelereze procesul de cumparare online. Printre beneficiile obtinute se numara:

  • Scurtarea timpului de livrare deoarece comenzile plasate online ajung direct in ERP si sunt procesate mai repede;
  • Cresterea veniturilor companiei prin abordarea segmentului de consumatori online;
  • Imbunatatirea relatiei cu clientii prin asigurarea transparentei informatiilor (preturi, istoric comenzi, detalii produse).
close-link
close-link
close-link
close-link