Cresterea comertului electronic determina companiile romanesti sa investeasca in solutii de optimizare a magazinelor online

Magazinele online au devenit o prioritate pentru afacerile romanesti care activeaza in piata comertului electronic. Pentru a-si consolida avantajul competitiv, un numar din ce in ce mai mare de companii din Romania isi creeaza sau isi optimizeaza magazinele online cu ajutorul solutiei SeniorE-commerce.

solutie e-commercePotrivit unui raport Gpec,  valoarea achizitiilor pe internet a crescut cu aproape 30% in 2016 comparativ cu 2015, depasind nivelul de 1,8 miliarde de euro. De aceea, din ce in ce mai multe companii considera indispensabila o solutie de e-commerce pentru a a comunica mai eficient atât cu partenerii de afaceri, cat si cu clientii.

Solutia SeniorE-commerce ofera o platformă ce integreaza functionalitati de fidelizare a clientilor si de crestere a vanzarilor, si permite crearea a trei tipuri de portaluri: magazin online, portal B2B pentru persoane juridice sau portal de generare prospecti pentru companii cu cicluri mai lungi de vanzare.

Printre brandurile romanesti care au implementat recent SeniorE-commerce se numara Herlitz România – parte din concernul Herlitz, Sipex – distribuitor de produse pentru amenajari interioare, trada – platforma B2B pentru scanere coduri de bare, imprimante portabile  si alte echipamente, DACOmag – furnizor de articole pentru birou si multi altii.

Magazinul nostru online avea nevoie de un aer proaspat, care sa le ofere clientilor nostri o experienta placuta, memorabila si eficienta. Am ales sa lucram impreuna cu Senior Software la implementarea unei noi platforme e-commerce performante, reprezentativa pentru standardele actuale ale industriei. Propunerea Senior Software a eficientizat munca echipei noastre prin integrarea cu solutia SeniorERP, pe care o utilizam deja

a declarat domnul Dan Caramangiu, Director General Pictor Shop - distribuitor de materiale pentru arte plastice, cu peste 25.000 de articole in portofoliu.

SeniorE-commerce cuprinde functionalitati necesare si importante pentru business-urile care activeaza in comertul online, precum: design 100% personalizat, optiuni nelimitate de listare a produselor, administrare securizata a comenzilor si facturilor, modalitati multiple de plata, SEO integrat, calcularea automata a costurilor de livrare, alerte de pret/stoc, bannere promotionale etc.

Vezi 5 aspecte la care sa fii atent atunci cand alegi o platforma B2B ecommerce ->

Pentru dezvoltarea magazinului online am avut in vedere echipa Senior Software, pentru ca folosim deja cu succes solutia SeniorERP. Totodata, a contat si experienta in e-commerce. In domeniul nostru de activitate, un magazin online aduce numeroase beneficii, atat pentru noi, cat si pentru client. In primul rand, un magazin online ne permite sa fim vizibili in zone ale tarii in care nu suntem prezenti prin reprezentanti sau actiuni de marketing direct. Avem posibilitatea de a le comunica foarte clar clientilor care sunt produsele noastre, de a le prezenta promotii permanent actualizate

a declarat doamna Anca Szabo, Manager Marketing Doriot Dent - distribuitor de produse dentare, infiintat in 1997.

Citeste comunicatul de presa integral pe seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link